Top bedrijf! Snel geholpen

Hele fijne garage met vriendelijke monteurs. Ze helpen me altijd heel snel en heel goed.

Goed bedrijf die zijn afspraken nakomt!

Vrijdag 07-05-2021 afspraak genaakt voor zaterdag 08-05-2021 i.v.m. olielekkage, er zou naar gekeken worden wat de oorzaak zou zijn, een definitieve afspraak was (nog) niet mogelijk i.v.m. drukte. Zaterdagmiddag telefoon wat het probleem was. De auto kon tussendoor toch hersteld worden! Klasse service van de familie Zeilmaker!

ik ben tevreden

ik kan een afspraak maken en kan er dan op rekenen dat het goed komt en als er zich problemen voordoen kan ik altijd bellen en wordt het indien mogelijk opgelost.

Al jaren een prima service en advies.

Al jaren lang een prima service

Prima werk volgens afspraak.

Vriendelijk en correct.

Betrouwbaar

Altijd correct en prettig in de omgang

Goede en correcte service

Auto weggebracht voor onderhoudsbeurt, zeer tevreden

duimpje omhoog

goed en snel

Prima garage!

Bandenwissel: snel en goed

Goede garage, vriendelijk en levert goed werk af.

Vriendelijk en super fijn geholpen

Netjes geholpen.. niet opdringerig.

Altijd vriendelijk, snelle vlotte service en reparaties worden duidelijk in overleg uitgevoerd zodat je nooit voor een verrassing komt te staan . Al jaren zeer tevreden .

Goede garage

Vriendelijk personeel en goed vakmanschap.

Vertrouwd en kundig advies en de auto prima in orde

Prettig, deskundig, vertrouwd

Snel en flexibel

Vrijdagavond voor Pasen nog een auto met een lekke band gebracht, zaterdagmorgen weer kunnen ophalen. Niet moeilijk doen en netjes afgehandeld, ook al is het maar een kleine reparatie.

Persoonlijk en goed!

Prima garage met goede service. Je bent er geen nummer maar ze nemen de tijd voor de klanten en helpen je graag.

Binnen afgesproken tijd klaar

Snelle bandenwissel goed uitgevoerd en ruim binnen de afgesproken tijd

Prima, meedenkers!

Meerdere auto's in onderhoud, prima service!

Topservice

Audi Q3 voor een grote beurt gebracht. Ik werd gebeld om te overleggen wat er vervangen moest worden. Prettige mensen, no-nonsens garage, gewoon goed. De auto kreeg ik schoongewassen en uitgezogen weer mee. Super service!

goed en tevreden

goed en tevreden

Vertrouwd en correct overkomend.

Heb in het volste vertrouwen een auto gekocht die ik visueel nog niet eens heb gezien. Voor wat betreft de inruil is dit voor Zeilmaker hetzelfde. Goed gecommuniceerd en op voorhand geen verrassingen.

Twas de eerste keer maar niet de laatste

Auto netjes schoon gemaakt binnen en buiten complimenten

Superservice

Erg goedkoop voor een apk en kleine beurt. Fijn geholpen. Blijf hier komen. Erg tevreden

Na pech te hebben gehad met mijn auto heeft de plaatselijke garage ondanks de drukte me snel en behulpzaam geholpen.

Geen probleem

Ik heb geen problemen met deze garage Zeilmaker. Ze zijn eerlijk. Met de kleine of grote beurt, lampje verwisselen waar ik niet bij kan en als de auto niet start komt hij ook even mijn auto starten met behulp van snelstart apparaat. Al met al een goede service.

Groenestraat 7

6991GA Rheden