Proffesioneel advies van mensen die kennis van zaken hebben!

Meerdere auto’s in onderhoud

zeer goede ervaring

Goede service plezierige attitude goede prijs.

Gedaan wat er gedaan moest worden.

Men was op de hoogte van mijn komst, duidelijk uitgelegd wat er gedaan zou worden.

Zelf een SL van 45 Jaar oud kunnen ze repareren

Het is garage waar ze nog kunnen sleutelen en niet alleen vervangen.

Klantvriendelijk

Mark stond ons op een prettige en persoonlijke manier te woord en dacht met ons mee in de aanschaf van een occasion die paste bij onze wensen

top service !

Onze dochter zou op vakantie, maar toen ze wilde vertrekken, startte de auto niet. ANWB erbij, de startmotor was kapot. Autobedrijf Zeilmaker bestelde een nieuwe startmotor en 2,5 uur later kon onze dochter alsnog vertrekken. Echt heel fijn dat dit zo snel geregeld werd!

Snelle service , behulpzaamheid, professioneel

Ik wordt altijd goed geholpen. Vriendelijke personeel en erg meedenkend en professioneel!

Prima advies, prima service

Auto gebracht voor een grote onderhoudsbeurt. Na inspectie telefonisch overleg met prijsopgave en daarna keurig en vakkundig uitgevoerd

Altijd topservice

Eerlijk, betrouwvaar en altijd vriendelijk personeel.

Zoals altijd, goed en zoals afgesproken.

Coulant / vriendelijk

Snel en vakkundig geholpen

Al veel jaren heb ik goede ervaring met Garagebedrijf Zeilmaker.

Flexibel bedrijf met kundige mensen

Ik was de afspraak vergeten en werd gebeld, gelukkig kon ik alsnog terecht. Mark heeft me goed geholpen. Grote beurt uitgevoerd. De auto weer netjes stofgezogen en al op kunnen halen.

Zeer professioneel en goed bedrijf!

Heel prettig, auto doet het weer goed

Prettig

Goede garage met vakmonteurs

Snel en goed geholpen, en euvel verholpen

Eerlijk en vertrouwd!

Zoals altijd snel, eerlijk en vertrouwd!

een goede dorpsgarage wat ook gehanteerd moet blijven

kleinschalig en nog aandacht voor de klant Ondanks een vrij jonge bezetting(monteurs) is deze garage aan te raden. Blijf jullie visie trouw

Uitstekende en snelle service

Snelle service, gastvrij en een fatsoenlijke rekening. Een uitstekende kennismaking die ik zeker ga continueren.

Goede service, vakbekwaam

Meedenken met de klant, geen verkooppraatjes. Goede service en vakkennis

Goede service.

Heel aardig, netjes. Telefonisch goed bereikbaar. Auto ziet er goed uit.

Onlangs een APK en grote beurt laten doen. Ik had de auto 's morgens gebracht en kon hem 's middags weer ophalen. Verder ook keurig behandeld, super!

Goed geholpen, ga zo door!

Er kwam meteen iemand van Zeilmaker langs om mijn auto op te halen. Ik hoefde dus niet zelf met een buurman met sleepkabel in de weer .... Goeie service! Mijn auto is daarna vakkundig gerepareerd.

altijd een goede service

ik ben heel tevreden over dit bedrijf je weet van te voren wat de prijs van de reparatie is

Snel geholpen

Prettig

Prima service, fijne garage!

Goed geholpen en zeer tevreden met onze nieuwe auto. Ruitenwisser bleek uiteindelijk stuk, maar een medewerker bood aan een nieuwe toe te sturen.

Groenestraat 7

6991GA Rheden