Toppertjes

Ze denken mee en geven meteen oplossingen. Fijne garage

Heel goed en bijzonder aardig!

Uitstekend!

Snel en goed geholpen

Vlak voor vakantie accu stuk. Ze haalden m dezelfde avond nog op, die ochtend erop alweer klaar! Bedankt voor de snelle reparatie!

uitstekende service

De APK en de grote beurt van mijn auto uitstekend uitgevoerd. Prettige garage met aandacht voor de klant. Ik heb het idee dat mijn auto weer veel beter rijdt.

Hele goeie service

Je wordt een goed geholpen en de service is goed. Als er iets bijzonders aan de auto is wordt je netjes van te voren geïnformeerd wat de kosten zijn. Kortom een goeie garage om de auto heen te brengen. Met vriendelijke groet. Henk Clarisse

Goede snelle vriendelijke service en personeel

Altijd kundig en behulpzaam.

Super Behulpzaam

Topservice

Vriendelijk personeel, prettige sfeer, goede en snelle service

Afspraak is afspraak

Zoals hierboven

betrouwbaar en een plezierig contact

als alles goed en eerlijk verloopt valt er verder weinig te zeggen

Duidelijk

Het was fijn om een offerte te ontvangen.

Prettig behandeling

nette afhandeling

Bij de aankoop van mijn auto ben ik prima geholpen door Peter, de afhandeling en oplevering ging zoals het hoort.

Plezierig en vakkundig

Deskundig en vriendelijk

Servicevol

Goed meegedacht met mijn probleem. Binnen korte keren deskundig gerepareerd en de kosten alleszins meevallend. Eerlijk en betrouwbaar. Fijne ervaring met jullie opgedaan!

prettig afspreken.

Binnen het uur nieuwe ruitenwissers er weer op

Super snel besteld en erop gezet.

Flexibel, behulpzaam, vlot en goede prijs kwaliteit verhouding

Tevreden :-)

betrouwbaar en prettige ontvangst

Goed systeem met offerte vooraf de feitelijke reparatie. Vervanging accu was een beetje vaag en kon niet worden gecontroleerd op noodzaak.

Snel contact en goede service!

Ik word altijd prettig en naar tevredenheid geholpen.

Prima service en behandeling

Volgens afspraak alles gedaan

Super service

Zeer goed! Ook zonder afspraak gelijk geholpen.

GEWELDIG

Uitermate vriendelijk, correct en plezierig

Super bedrijf

Ik geef ze een cijfer 10 want heel goede service een leen auto gekregen en snele afhadeling van de reparatie dus snele reparatie.

Zorgvuldig

Altijd direct hulp bij onverwachte problemen.

Groenestraat 7

6991GA Rheden