Vlotte service, altijd vertrouwd.

Mijn auto ging voor een APK en een grote beurt. Vroeg in de ochtend weggebracht en na een uur/anderhalf uur al een voorlopige offerte in de mail. Even gebeld voor akkoord en eind van de dag kon ik de auto weer ophalen. Leenauto was netjes en schoon.

Top bedrijf!

Ik was hier nog nooit geweest maar nadat ik telefonisch contact had gezocht met de heer Zeilmaker kon mijn verzoek (monteren spoiler en side scuff plates) binnen zeer korte termijn worden uitgevoerd en naar volle tevredenheid! Dit bedrijf is echt een aanreder en doet wat het belooft. Zeer klantvriendelijk. Ook de tarieven zijn zeer netjes. Als ik weer eens wat aan mijn auto moet laten doen kom ik hier zeer zeker terug!

Gedegen vakwerk en goede communicatie

Onze Suzuki SX4 condensor laten repareren. Alles netjes opgelost, in goed overleg, en prijs een stuk scherper dan de Suzuki-garage. Hebben hier ook onze camper in onderhoud. Vakmensen die voor een eerlijke prijs goed onderhoud doen van de auto. Communicatie ook altijd goed.

je word er altijd goed geholpen

ben zeer tevreden met dit autobedrijf altijd vriendelijk

Zeer vakkundig en snelle service

Zeer vakkundig en snelle service! Erg tevreden

uitzonderlijke service

helemaal top ,ondanks dat er werd gezegd dat het wel even kon duren, voordat het probleem kon worden opgelost, was het toch binnen een dag voor mekaar, klasse!!

Zeer vriendelijke ontvangst

Mijn vrouw en ik zijn vriendelijk ontvangen, Het gesprek was zodanig en de auto in een mooie staat dat wij tot een overeenkomst zijn gekomen en de auto hebben (na een proefrit) hebben gekocht.

Prima!

De eerste ervaring id goed bevallen. Goed geholpen.

Zeer prettig en vakkundig geholpen !

Uitstekende service en er word met je meegedacht !

Super service

Duidelijke communicatie en goede service

Een fijne garage waar je op kunt vertrouwen

Prima bedrijf dat met je meedenkt

Fijn bedrijf die goed voor je auto's zorgt en met je meedenkt

goede service, snel opgepakt!

goede service, snel opgepakt!

Altijd tevreden

Fijn bedrijf zonder poespas. Ik rij er graag een stukje voor om! Eerlijk en goede service!

Service

Altijd vriendelijk en goede vakkennis

zoals gewoonlijk, correct en duidelijk. Je weet waar je aan toe bent.

duidelijke afspraken, geen zinloze discussies. geheel correct en vriendelijk afgehandeld

zoals altijd uitstekend

ik ben altijd zeer tevreden bovendien is het een zeer vrouwvriendelijke garage met enige regelmaat geef ik dit ook door aan vrouwen die een garage zoeken

Prima service conform afspraak

Bij Zeilmaker geen geouwehoer. Gewoon zoals vooraf afgesproken uitgevoerd en als er iets bijzonders aan de hand is qua kosten wordt je gebeld.

Fijn!

Ondanks dat ze druk zijn hebben ze alsnog zeer snel reparaties aan mijn auto doorgevoerd!

Heel prettig en vertrouwd.

Staan altijd voor je klaar.

Prima geregeld, netjes offerte doorgestuurd ter goedkeuring.

Snelle en vriendelijke service

Na gestrand te zijn in Rheden, werd ik goed geholpen en kon ik alweer snel in mijn auto rijden.

Zeer klantvriendelijke garage. Ik ben prima geholpen,

Rustige en vriendelijke ontvangst. Straalt vertrouwen uit. Zou er weer heen gaan voor een occasion.

Goede garage met goede klantenservice

Vriendelijk personeel dat bereid is on uitleg te bieden over wat ze doen, en fijne atmosfeer, duidelijke en nette communicatie, voor een zeer acceptabele prijs.

Groenestraat 7

6991GA Rheden