Prima service.

Mijn APK keuring werd snel uitgevoerd en er werd meegedacht om de grote beurt wat uit te stellen vanwege het geringe aantal gereden kilometers.

zeer warm welkom en een service van hoge kwaliteit

Ik gebruik Zeilmaker nu een paar jaar. Niets is teveel moeite en het helpt dat ze dingen graag in het Engels uitleggen.

Duidelijk wat er aan de auto moet gebeuren en wat de kosten zijn.

Heel attent, correct en eerlijk

n.v.t.

zeer snel geholpen

Lekke band. Auto 13.00 uur gebracht, niet gepland uiteraard. 17.00 uur band gerepareerd en tevens zomerbanden eronder.

snelle en vriendelijke afhandeling

Onze Auto gaf eind van de middag opeens problemen, dusdanig dat we het niet vertrouwden. Toen we naar Zeilmaker gingen, konden we de auto gelijk achterlaten en kregen we een leenauto mee. Volgende dag was onze eigen auto al weer gerepareerd en konden we deze ophalen,

Snelle, vakkundige, service

Fijne mensen, goed team!

Niet tevreden !!!

Aan ons is een SCHADEAUTO verkocht , dit is door hun niet gemeld. Diep teleurgesteld. Auto is in 4 maanden tijd 4000 euro minder waard.

Uitstekende service

Super geholpen.

Camper is daar in goede handen en heeft een hele goede beurt gehad. Vriendelijk geholpen en overleggen bij grote kosten.

Super zorgvuldig en betrouwbaar.

Geweldige garage. Zo fijn. Hier stuur je je dochter ook naartoe. Ze bedriegen haar niet.

Leerzaam en fijne service

Het blijft een mannenbolwerk, die autowereld. Voor een vrouw is dat lastig want je hebt er geen verstand van. Bij de laatste APK keuring heb ik geleerd om voortaan ruim te plannen en tijd voor overleg te maken. Ik vind de leiding heel betrouwbaar overkomen Als er iets kleins mankeert kun je altijd snel terecht.

Prima garage waar je goed afspraken mee kunt maken!

Prima garage voor alle onderhoud aan je auto!

Betrouwbare professionele werkwijze

Mijn camper voor de tweede keer gebracht voor de apk kon online een afspraak maken kon meteen zien wanneer de tijd was zeer handig. Ze hebben een lampje van het knipperlicht vervangen waar ze niks voor rekenen dikke duim. Ben zeer tevreden over dit bedrijf aanrader als je professionaliteit wil.

De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Ik word altijd uitstekend geholpen. Een leenauto is gratis. Afspraken maken gaat altijd in goed overleg.

Top service en eerlijke prijzen

Prettig

Heldere website voor afspraken, goede communicatie en duidelijke factuur. Zeer vriendelijke kant bejegening en service.

Uitstekende auto garage !

Zeer vriendelijke en kundige medewerkers. Denken graag met je mee. Doen niet zomaar reparaties zonder te overleggen

Perfect goede service

Klantvriendelijk

Uitstekende sevice

Auto word altijd naar tevredenheid en afspraken gemaakt

Plezierig contact, haal/breng service, goed overleg.

Vriendelijk en altijd goede service.

Kom hier al jaren, wordt altijd netjes geholpen en werken met een leuk team.

Snelle en uitstekende service!

Zeer tevreden over de service.

Vriendelijke en behulpzaam

Ik ontdekte een lekkage in mijn auto en ben meteen naar de garage gereden en afspraak gemaakt. Toen hij gerepareerd werd heb ik leenauto meegekregen omdat ik niet meer in Rheden woon en mijn auto een nacht in de garage moest blijven zodat de vocht uit de ait kon.

Betrouwbaar bedrijf

Hier word je vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Fijn, betrouwbaar familiebedrijf.

Groenestraat 7

6991GA Rheden