Goed geholpen

Prima alles

Uitstekendddddddddddddddddddddddddd.

Een garage met nog aandacht voor de klant.

Makkelijk een afspraak online te maken en bericht als de auto klaar is

Super Service

Vriendelijk en klantgericht

Top geholpen!

Onze tesla is goed gerepareerd. Heel fijn geen gedoe en een leenauto.

Heel goede service leveren ze

Ze hebben daar klasse monteurs waar u auto in goede handen zijn . Proviciat

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk, professioneel, eerlijk

Super geholpen

Mijn auto gebracht voor de APK. Netjes een prijsopgave met wat er mis was. En dezelfde dag klaar. Helemaal tevreden!

Vlotte en vriendelijke service!

Fijne en goede mensen!

De vertrouwde garage op de hoek vd straat

Al 30 jaar prima onderhoud en contact

Vriendelijk,betrouwbaar!

Vriendelijk, open en eerlijlk

Snelle service, klantgericht, denken in oplossingen

Uitstekende service, denken goed mee en geven mooie oplossingen

Al jaren bij deze garage. Goede service en oplossingen. Denken goed mee ook qua kosten.

Fijn meegedacht toe zich opnieuw lekkage aandiende van de waterpomp. Hersteld en viel gelukkig onder de garantie. Verder goed.

Geweldige service

Geweldige service door deskundige mensen.

APK ging goed en snel

APK is goed uitgevoerd. De prijzen zijn normaal en de mensen zijn vriendelijk. Ik ben tevreden.

vakkundig, vriendelijk

Jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt vakkundig met prijs vooraf gedaan

Vertrouwde goede service

Wordt meegedacht en samen naar betaalbare oplossing gezocht. Geen onnodige kosten gemaakt.

Goed en snel

Vriendelijk

Snelle service

Altijd nette behandeling en meedenken wat beste oplossing is. Redelijke prijzen

Klantgericht, zeer vriendelijk, top-service

Snel en goed zaken kunnen doen, zonder poespas. Goede prijs ontvangen bij inruil en goede prijs voor bijbetaling i.v.m. mijn nieuwe auto. Geen ellenlange onderhandelingen nodig omdat wij eenzelfde (realistische) bedrag in ons hoofd hadden. TOP! Ondanks de komende feestperiode heeft men mijn nieuwe auto netjes en snel aflevergereed gemaakt. Nu op naar veilige nieuwe kilometers en bouwen aan mooie nieuwe herinneringen. Ik adviseer iedereen bij de Zeilmakers te gaan kijken. U zult zeker eenzelfde mening ondervinden na afloop :)

Top!

Op oudejaarsdag had de accu van onze auto het begeven. Binnen no time was de auto aangestart en de accu vervangen. Top!

Zeer klantvriendelijk personeel.

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen. Tijdens het wachten op de medewerker die voor ons bezig was, kwamen er andere medewerkers vragen of we al gwholpen werden.

Laagdrempekig voor afspraken, vriendelijke hulp en advies en overleg voor reparaties worden uitgevoerd.

Vakkundig

Goed en vakkundig