Vriendelijk en vakkundig

Geweldige service

Na haperen van de motor bij optrekken, ging het motor-lampje branden. Dus bij binnenkomst in het dorp de auto gelijk (zaterdag ochtend) bij Zeilmaker laten staan. Hopelijk maandag ergens tijd om er naar te kijken. Tot mijn verbazing zaterdagmiddag al gebeld dat het met vervangen van de bobine al verholpen is. Super!

Vriendelijk en behulpzaam

In verband met familiebezoek min of meer toevallig bij deze garage terecht gekomen.

Goede service en denken in alles mee!

Erg goed geholpen en blij met mijn nieuwe auto!

Keurig inschatten van reparatie en geen cent er over heen, vriendelijke en hulpvaardige medewerkers

Al jaren klant, goede ervaringen!

We komen al jaren bij Zeilmaker met af en toe een uitstapje naar een ander bedrijf ivm garantie als daar een auto gekocht is. Maar altijd weer terug naar familie Zeilmaker vanwege de vriendelijkheid, meedenken en goede service.

uitstekend

problemen met mijn auto zijn prima opgelost.

super service, eerlijk en betrouwbaar

altijd prima contact met deze mensen. ze voeren alles keurig uit en zijn ook eerlijk over kosten (ook als het in hun nadeel uitvalt)

Goed geholpen

Prima alles

Uitstekendddddddddddddddddddddddddd.

Een garage met nog aandacht voor de klant.

Makkelijk een afspraak online te maken en bericht als de auto klaar is

Super Service

Vriendelijk en klantgericht

Top geholpen!

Onze tesla is goed gerepareerd. Heel fijn geen gedoe en een leenauto.

Heel goede service leveren ze

Ze hebben daar klasse monteurs waar u auto in goede handen zijn . Proviciat

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk, professioneel, eerlijk

Super geholpen

Mijn auto gebracht voor de APK. Netjes een prijsopgave met wat er mis was. En dezelfde dag klaar. Helemaal tevreden!

Vlotte en vriendelijke service!

Fijne en goede mensen!

De vertrouwde garage op de hoek vd straat

Al 30 jaar prima onderhoud en contact

Vriendelijk,betrouwbaar!

Vriendelijk, open en eerlijlk

Snelle service, klantgericht, denken in oplossingen

Uitstekende service, denken goed mee en geven mooie oplossingen

Al jaren bij deze garage. Goede service en oplossingen. Denken goed mee ook qua kosten.

Fijn meegedacht toe zich opnieuw lekkage aandiende van de waterpomp. Hersteld en viel gelukkig onder de garantie. Verder goed.

Geweldige service

Geweldige service door deskundige mensen.

APK ging goed en snel

APK is goed uitgevoerd. De prijzen zijn normaal en de mensen zijn vriendelijk. Ik ben tevreden.

vakkundig, vriendelijk

Jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt vakkundig met prijs vooraf gedaan

Groenestraat 7

6991GA Rheden