Je wordt er altijd prettig ontvangen. De kosten zijn altijd redelijk, bijzonderheden worden bij reparatie altijd overlegd. Prima service
Bij vragen over de kosten noemt men te vaak de kosten excl btw. Dat is niet wat de klant moet betalen. Hierdoor ontstaat teleurstelling.Ben transparent!
tot op heden altijd keurig en vooral eerlijk geholpen
Bij mijn eerste bezoek was er duidelijkheid over de kosten. Bij de tweede waren de kosten ineens 50% hoger voor hetzelfde werk met een \'smoesje\' dat het de eerste keer niet klopte. Dit gaat over banden wisselen. Sorry, maar ik vind dat dit niet had kunnen gebeuren en € 93 voor banden wisselen duur. Vanwege deze praktijken raad ik iedereen af.
Wordt altijd vriendelijk geholpen. Nemen de tijd voor je zowel bij het bespreken van de noodzakelijke werkzaamheden als achteraf.
Service en klantgericht bedrijf, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig.
Uitstekend. Betrouwbaar en prettig.
Een geweldige service Duidelijk en correct
Altijd prima. Klantvriendelijk
Prettig, vond de prijs wel aan de hoge kant, zeker omdat er niks bijzonder was. Voor onze Audi waren wij voor onderhoud bij een Audi dealer bijna hetzelfde bedrag kwijt. En dat vond ik echt bizar.
Ik kom al sinds 1962 bij Wolffie, als er wat was met de auto\'s zeiden we : Ga even langs Wolffie.
Duidelijk, snel, aardig.
Vissersdijk Beneden 21