Ben erg content met dit bedrijf
Ik huur hier vaak een Volkswagen UP. Heb nooit problemen gehad, hij staat altijd netjes klaar en is mooi schoon en volgetankt. De prijs is ook heel goed te doen. Ben altijd tevreden met de huur en ga zeker nog vaak huren hier.
Die zijn goed alleen bij het ophalen van de auto staat hij te ver voor mij i.v.m. c.o.p.d. longziekte. Graag in de parkeervakken a.u.b.
Zeer goede service klantvriendelijk ik kom er graag
Medewerkers denken mee met de klant, geven advies en dragen betaalbare alternatieven aan. Wanneer de situatie erom vraagt, wordt zeer snel gehandeld. De service is top; een tien met een griffel.
Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk !!
Uitstekend!
Een gezellige behulpzame garage waar ik zeker terug kom!
Goede service tegen een eerlijke prijs.
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, men denkt met je mee, reparatie wordt indien mogelijk meteen gedaan.
Ik heb een hele goeie ervaring met het bedrijf ze zijn er klant vriendelijk en je word er goed geholpen
Prettige service,
Ronduit goed
Erg goed en vertrouwd
Goede en snelle service, vriendelijk personeel.
Aardig behulpzame mensen, hoge kosten.
Goed, staan altijd klaar voor je!
Vissersdijk Beneden 21
3319 GW Dordrecht