Goed, denken met me mee, wanneer het voor mij het handigst is om mijn auto te brengen en te halen. Als de auto moet blijven en er is geen fiets, brengen ze mij gewoon weg en komen mij vervolgens ook weer halen (bieden dat zelf altijd aan). Staan je altijd goed te woord (ook al kom je soms met \'domme\' vragen).
Goede service, vriendelijk personeel. Wordt altijd snel en vakkundig geholpen.
Medewerkers staan altijd klaar voor je!
vriendelijk ontvangst, netjes geholpen, hoog uurtarief ivm vorige garage.
altijd meedenken voor een goede(ook financieel) oplossing deskundig onderhoud en reparatie vooral de service, zeer vriendelijk personeel al jaren trouwe klant.
Uitstekend. Afspraken worden nagekomen
Vriendelijk personeel en ze zijn vakkundig, betrokken en denken met je mee. Ga zo door !!!
Prima geholpen en prima auto!
In mei jl. onze huidige auto er gekocht (occasion), de vorige er ingeruild. Sindsdien: garantie-afhandeling en kleine beurt
Goede service. Vriendelijke mensen.
Zeer klantvriendelijk, deskundig, en prettig in de omgang. Garage vd Wolf heeft er zeker een tevreden vaste klant bij.
Heel plezierig om bij jullie klant te zijn, Altijd prima geholpen. Doorgaan zo.
Gewoon zoals je geholpen wilt worden, geen mannen in veel te dure pakken, gewoon doen wat er gevraagd wordt. Top
daar ik zelf niet deskundig ben, durf ik daar geen uitspraak over te doen, maar kijkend naar mijn algehele ervaring/indruk zit dat ook wel snor. Mijn ervaring: altijd vriendelijk en snel geholpen.
Gaan geen probleem uit de weg. Goed geschoold personeel ☺en prima koffie. Top bedrijf.
Als een van de beste garage in de wijk Dubbeldam
autohuur
Vissersdijk Beneden 21