Altijd goede service en goed advies. Gewoon een prettig bedrijf.
Goed bezig
Vriendelijk, snel geholpen
Dag en nacht staan ze voor je klaar
service is uitmuntend en de medewerkers altijd behulpzaam en vriendelijk
Het is de eerste keer dat de nieuwe auto een beurt krijgt en bij jullie in het gevolg kom , vanwege garantie voorschriften. In de komende periode kan ik de andere vragen beantwoorden.
Altijd weer strak geregeld. Ook hun voordelige advies om sommige dingen wel, en sommige juist niet te laten doen.
Gewoon een erg goede garage
Perfecte service, ook als er iets even snel tussendoor moet. Bijv. defecte lamp of lekke band.
Persoonlijke aandacht, rust en niet pushen, goede voorlichting en informatie
Goed vakmanschap en aardige mannen
tot nu toe alleen maar goede ervaringen.
Happy
Betrouwbare garage
APK, onderhoud en reparatie volgens afspraak
Als er een afspraak is voor een bepaalde tijd vind ik het niet fijn dat ik dan nog 3/4 uur moet wachten.
Altijd top
Fijne garage. Perfecte service en reparaties.
Vissersdijk Beneden 21
3319 GW Dordrecht