Netjes en vriendelijk behandeld.
Prima service, netjes behandeld aan de telefoon en aan de balie. Goed advies!
Vriendelijk en deskundig personeel
Goede monteurs, fijn geholpen, kost wat maar dan heb je ook wat
Goed personeel (Deskundig) werken netjes komen afspraken na.Dus top.
Goede ervaring, vakkundig en duidelijk.
Klantvriendelijk personeel, goed en deskundig advies
Uitstekende service. Al 40 jaar mijn garage
Hele goede communicatie en deskundigheid.
Prima garage
Uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Prima garage, vlotte service en niets is teveel !
Huur af en toe een bakwagentje. Bevalt prima, alleen de betaling is niet echt klantvriendelijk. Als bedrijf zijnde vindt ik het vreemd borg te moeten betalen en als dat dan al wel moet en via pin moet worden voldaan, zorg dan ook dat het retour gepind wordt en niet op de ouderwetse manier terug storten 2 dagen na de transactie. Prijs wellicht ook wat te hoog voor de zakelijke markt.
Uitstekende service. Transpirant en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Goed service gericht bedrijf welke er alles aan doet om te helpen. Een verademing
Een garage waar je altijd snel en vakkundig wordt geholpen. Maken altijd even ruimte als je vlug iets gedaan wil hebben zoals een lampje vernieuwen.
Vissersdijk Beneden 21
3319 GW Dordrecht