geweldig

Waarde garage Van der Wolf, Wat een overbodige vraag! Garage Van der Wolf is sinds mijn echtgenote Anneke Klopper daar 40 jaar geleden kwam en daarna ook ik de prettigste garage en het prettigste personeel/medewerkers die men zich kan voorstellen. Een heel goed teken is dat de medewerkers, vaak na bij de garage te zijn opgeleid, al vele jaren daar nog steeds werken. Dat is een goed teken dat het personaal zich thuis voelt en dat merk je ook aan alles. Er wordt goed en snel gewerkt. Speciale dank voor Ronald en Arthuro, zij zijn familie geworden. Veel succes verder, Edzard koning

Goed geholpen

Goede service en de te betalen nota’s zijn niet overdreven

Goed geholpen

Kom al jaren bij garage Wolf

Deskundig geholpen bij 1 ste keer bellen

De zelfde dag kon ik nog langskomen En en snelle afspraak gemaakt voor mijn auto top

Een top bedrijf

fijne garage met goed personeel. altijd snelle service

Vriendelijk

Zoals altijd goed geholpen.

Heel goed

Super garage met gedreven mensen

Snel en netjes geholpen

Vriendelijk geholpen, snel ter plekke en snel gerepareerd

Zeer goede service

Wordt altijd subliem geholpen, prijzen zijn bij het afrekenen nooit extreem hoog; er wordt altijd gebeld wanneer er iets anders aan de hand is.

Heel goed geholpen

Zeer tevreden over het uitgevoerde werk.

Tegen de 40 jaar mijn garage, vertrouwen waard!

Onverkort goed geholpen, services "ouderwets" goed!

directe hulp

Vriendelijke en persoonlijke benadering van personeel tot directeur. Direct geholpen bij aankomst, de lesauto moet natuurlijk altijd op-en-top zijn en ze weten mij dan ook altijd direct te helpen. Ook nu, binnen 5 minuten was ik weer geholpen.

prima geholpen

Na het maken van de afspraak voor een onderhoudsbeurt en APK keuring zijn alle werkzaamheden correct en ruimschoots binnen de geplande tijd uitgevoerd

Netjes.

Beleefd en rustig.

Alles ging goed en soepel

Als altijd goed verzorgt

Word altijd uitstekend geholpen.

Ze zijn betrouwbaar, leveren altijd goed werk, nemen de tijd voor je, denken met je mee, en zijn onwijs vriendelijk.

Behulpzaam

Snel geholpen met een redelijke prijs

Vriendelijk, correct en deskundig geholpen.

De mensen van Garage Van der Wolf zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Over aankoop en onderhoud kunnen we altijd overleggen. Vooral in noodsituaties kun je op hulp van de garage rekenen, b.v. voor vervangend vervoer! Samengevat: een dekundige en Klant vriendelijke garage.

goed geholpen

zie boven

Prima. Zoals altijd !

Jarenlang staat men voor ons klaar. Fijne mensen, vakkundig personeel!

Je word er vriendelijk geholpen en ze staan altijd voor je klaar

Top service!

Top service!

Alles conform afspraak, waar maak je dat nog mee?

Klantvriendelijk, vakkundig en meedenkend.

Fijne flexibele garage, met vriendelijk personeel. Ze denken mee met de klant.

voldoende aandacht

Vissersdijk Beneden 21