Bij Witoma heb ik drie jaar geleden onze Eriba Troll 550 aangeschaft na meerdere negatieve ervaring met de voorganger bij een andere dealer. Zowel over aankoop evenals het onderhoud ben ik zeer tevreden!
Beste Cees, hartelijk dank voor deze mooie recensie!
Onze ervaring is dat Witteman een zeer klantvriendelijk bedrijf is. Een bedrijf dat met de klant meedenkt . En daarvoor alle tijd neemt. Jan en Franka Parren Helmond.
hartelijk dank voor jullie positieve reactie!
helaas, als officieel Knaus dealer en vermelding van een mailadres op hun eigen website, zelfs na 5 of 6 dagen geen enkele reactie. Vandaag maar naar het bedrijf gereden. Stond mijn email gewoon tussen hun mails, maar had men gewoon niets mee gedaan. Achterlicht nodig voor Knaus Camper, levertijd ergens rond 13 september, maar dan zijn we al op vakantie. Als ze nou gereageerd hadden op de email hadden wij een achterlicht gehad, maar dankzij de laksheid bij Witoma nu dus zonder achterlicht op vakantie. Misschien verstandig voor Witoma om het mailadres te verwijderen van de website aangezien er toch niets wordt uitgelezen, laat staan beantwoord!
Wij hebben in Mei j.l. een Knaus camper gekocht bij Witoma. En hebben de verkoop en service als zeer positief ervaren.
En of dat jullie een mooie camper hebben, wij wensen jullie nogmaals veel plezier met jullie Knaus Sun Ti
Wat een fijne mensen ! We hebben er vandaag een caravan gekocht, het is voor ons een eind rijden, maar dat is zeker de moeite waard !
Wij zijn via via bij Witoma terecht gekomen, maar zijn er zeer tevreden mee. Een prima dealer, we worden altijd prettig geholpen en ze weten waar ze over praten.
Wij wonen in Zaandam en hebben bij witoma een caravan gekocht we hebben deze weer ingeruild ook weer bij witoma omdat deze mensen zo geweldig zijn het vertrouwen wat we in hun hebben is zo groot we gaan echt niet naar een andere dealer ik wil witoma heel graag een WARME DOCHE geven dankjewel voor de super service jullie zijn KANJERS
al heel lang klant bij witoma van klein naar groot zien groejen wat altijd voorop is blijven staan is klantvriendelijkheid en kwaliteit bij aankoop en onderhoud
Perfect zaken geregeld die ze niet hadden hoeven doen een trouw bedrijf wat een ieder kan aanbevelen (kamperen doe ik niet meer ivm gezondheidsredenen maar kribelen doet het altijd nog gastvrij en het is altijd een feest om een caravan aldaar te kopen .
Wij hebben 5 keer een nieuwe caravan gekocht bij Witoma. Altijd heel fijn geholpen en goed advies gekregen. Bij de laatste caravan hadden we wat problemen en die zijn keurig verholpen. We komen graag bij Witoma altijd een kopje koffie en een praatje. Hebben ook een paar keer mensen een tip gegeven om daar een caravan te kopen en ook die mensen zijn heel tevreden.
WIJ KOCHTEN EEN GEBRUIKTE B654 BIJ WITOMA EN TIJDENS ONZE VACANTIE GING DE AFVOER VAN ONZE TIOLET FONTEINTJE KAPOT EN OOK BLEEK ER EEN SCHEURTJE IN DE KRAAN TE ZITTEN OOK WAREN ER NOG EEN PAAR ANDERE VERVELENDE DINGEN EN DIE ZIJN NETJES OPGELOST EN TER GENOEG DOENING WERD ER OOK NOG EENS GRATIS EEN BEARLOCK ALARM INGEBOUWD DAT WE GRATIS KREGEN VAN WILLEM DAT VINDEN WIJ TOCH EEN GOUDEN DOUCHE WAARDT
Na een periode van 15 jaar gingen wij weer kamperen met een caravan. Uiteraard gingen wij weer naar Witoma omdat ons de jaren daarvoor zeer goed bevallen was.Buiten dat ze groter geworden waren was er voor ons niets veranderd Dezelfe mensen met dezelfde inzet als toen.Dus weer geslaagd met de aankoop van een caravan.
Wat een service en wat een vriendelijke benadering, er is bij Witoma niets teveel en ze blijven geduldig onze vragen beantwoorden. Chapeau, zelfs als het personeel het druk heeft zijn ze nog steeds vriendelijk.
Al 33 jaar hebben wij een caravan en 5 jaar daarvan hebben we een camper gehad en nu hebben we voor het eerst een caravan bij Witoma gekocht en nog nooit zo\'n goede aflevering gehad. Ook de contacten waren perfect. Nu de service nog en dan is het plaatje compleet. We gaan dan nergens anders meer naar toe. Met name de aflevering. We hebben vele malen een nieuwe caravan/camper gekocht maar deze aflevering was de beste die we tot nu toe hebben gehad. Een aanrader dus ......
Wij zijn erg tevreden over Witoma. Wij komen er al 4,5 jaar. Altijd erg behulpzaam, goede sfeer, klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Bij Witoma is het niet, gekocht en zoek het maar uit, daar heb je echt het gevoel dat de klant koning is. Wij waren eerst van plan om onze caravan bij een andere dealer te kopen omdat die wat dichter bij huis was, maar wij zijn nog iedere keer blij dat het zo gelopen is en dat wij bij Witoma zijn gekomen. Wij vinden het een super bedrijf.
Wij zijn uitstekend geadviseerd bij het uitzoeken van onze 1e nieuwe caravan. Na vele afwegingen (er zit geen tijdsdruk achter) hebben wij onze caravan bij Witoma gekocht. Wij zijn zeer te spreken over de manier van klant benadering en behandeling. Zakelijk en zeer zeker persoonlijk.
Goed, meer dan goed. Ik heb er nog steeds de tijd en km voor over om hier onderhoud , nieuwe aanschaf te doen. Afstand van huis ca 125 km. Nu in afwachting van alweer de 4e nieuwe caravan. Een 10 geef ik nooit.
Wij hebben bij Witoma wederom een nieuwe caravan gekocht (nr 6). Ze hebben met alles meegedacht. Service staat bij hun hoog in het vaandel en niet alleen als je de caravan koopt, maar ook als je komt voor een beurt of iets wilt weten. Koffie staat ook altijd klaar en ze hebben altijd een woordje voor je, ook al hebben ze het druk. Ze kennen hun klanten ook bij naam en je bent geen nummer.
Wij hebben bij Witoma een caravan gekocht, ze hebben met alles meegedacht. Service staat bij hun hoog in het vaandel en niet alleen als je de caravan koopt, maar ook als je komt voor een beurt of iets wilt weten. Koffie staat ook altijd klaar en ze hebben altijd een woordje voor je, ook al hebben ze het druk. Ze kennen hun klanten ook bij naam en je bent geen nummer.
Zeer goede ervaring met Witoma Caravan BV. Na goed en uitgebreid geïnformeerd te zijn hebben we een nieuwe caravan aangeschaft. Ook de service erna is prima. Kinderziektes zij vlot en goed verholpen!