5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

35 jaar geleden begonnen wij te kamperen met een tent. al snel volgde een alpenkreuzer waar we een aantal jaren plezier aan hebben beleefd. Tot er een zomer was met vrij slecht weer en de toiletten onderweg toch wel heel smerig waren. Dus wij op zoek naar een caravan en zo begon onze relatie met Witoma nu al weer ruim 22 jaar geleden. We zijn begonnen met een kleine Knaus caravan met schuifluifel en zonnepaneel. Na nog 4 andere caravans gekocht en ingeruild te hebben bij hen, zijn we nu overgestapt op een Camper. We komen steeds weer bij dit bedrijf terecht omdat we altijd heel goed geholpen zijn door alle medewerkers, bij reparaties, beurten en ook bij het inruilen van caravans. Bovendien verkopen zij een paar goede merken Knaus en Eriba. Zij geven goed advies en hebben altijd tijd om een praatje te maken. Bijna iedereen kent ons bij het bedrijf en wij inmiddels ook bijna iedereen. Het voelt daardoor heel vertrouwd. Bedankt Frank, Wim, Willem, Sjaak, Angelique, Arie, Frank, Marjo, Anton, Wim, Frank en alle anderen die meer op de achtergrond werken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

In November kwamen we toevallig in de buurt van Witoma en met in ons achterhoofd vernieuwing van onze camper zijn we ter informatie even binnen gelopen. Het bedrijf straalde direct vertrouwen uit. En na wat informatie te hebben meegenomen, leek ons een reis van 100 kilometer overbrugbaar. En hebben we besloten om bij Witoma een nieuwe camper te bestellen. Na een half jaar wachten werd uitvoerig en met veel enthousiasme de camper uitgelegd door Anton Abelen.Wij waren dan ook 100% tevreden en verwachten dat dit ook in de toekomst zo zal blijven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een woord een super bedrijf! In een eerste reactie richtte ik me vooral op de totale organisatie van het bedrijf Witoma. Ik vind dat ik tekort heb gedaan aan de man die al die dagen aan onze camper heeft gewerkt om alles in te bouwen en dat is Niels. Niels is \'alergies\' voor het zichtbaar zijn van stroomdraadjes en die zagen we ook niet toen we de camper kwamen ophalen. Helemaal perfect afgewerkt en vooral weggewerkt. Ook op het dak waar diverse zaken moesten worden aangebracht was geen draad te zien. Alles keurig aangesloten. Puur vakmanschap van deze nog jonge werknemer van het bedrijf en een extra compliment voor hem. Dan een compliment voor Anton die bij de aflevering bijna 3 uur instructies gaf over alles wat in de camper te vinden was en hoe het werkt. Top. Dan Willem, de \'baas\' van de toko. Uitstekend contact. Heel erg klantvriendelijk en niks is bij hem teveel gevraagd. Stond altijd voor ons klaar. Praat kom je bij hem niet te kort, dringt niet op en laat de keuze echt bij de klant. Hij stelt echt de klant centraal. Dat waren onze ervaringen met Witoma. Beter kan niet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als zeilers maakten wij na 30 jaar de overstap naar een camper. Vele bedrijven in Nederland geweest, maar Witoma stak er wat ons betreft met kop en schouders bovenuit. Ik ben erg kritisch op klantgerichtheid maar ik kan er niets op aanmerken. Super, attent, sociaal contact, betrokken en zeer deskundig. Koffie altijd klaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij een eerste bezoek aan Witoma hadden we nog idee wat voor camper we wilden. Willem van Dijk had alle tijd en heeft ons rustig alle opties uitgelegd. Deze benadering en het goede gevoel wat we er aan over hielden heeft ons doen besluiten om voor een Knaus camper te gaan. Het heeft ons ook maar enkele dagen gekost om de beslissing te nemen om een nieuwe camper bij Witoma te kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks de late levering door de fabriek van onze nieuwe camper, konden wij dankzij de inspanningen van de medewerkers van Witoma toch op tijd met vakantie. Willem van Dijk en zijn team zijn klantgericht en bieden een fantastische service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zagen de camper welke wij op het oog hadden bij Witoma op de site staan. Na diverse mails met Coen zijn wij vanuit Friesland naar Witoma gegaan en hebben de camper gekocht. En dit vooral doordat het team Witoma, vriendelijk, vertrouwen uitstraalt, de tijd voor je neemt, deskundig en goede uitleg geeft, aandacht voor onze wensen, de mails altijd snel beantwoord en ons daardoor een goed gevoel hebben gegeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn en mooie bedrijf. Het personeel is kundig en erg vriendelijk. Wij hebben voor het eerst een caravan bij jullie gekocht die wij vandaag hebben opgehaald. Alles werd rustig aan ons uitgelegd

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben nogal wat snuffel bezoeken aan jullie prachtige campers gebracht. Altijd een vriendelijke ontvangst, bijzonder enthousiaste uitleg, het meedenken etc. We hebben in november de knoop doorgehakt en recent onze nieuwe camper opgehaald. Wat een feestje met zo\'n uitgebreide uitleg en een lekker bakje koffie. Wij zullen iedereen die het horen wil jullie bedrijf aanbevelen. We komen gauw weer een bakkie doen om de eerste ervaringen te delen. Hartelijk dank Willem en team.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn al ruim 12 jaar klant bij Witoma. Wij vinden het een heel prettig bedrijf. Ze zijn altijd gastvrij en vriendelijk. Service staat in een hoog vaandel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder goed. Vriendelijke ontvangst en goede informatie. Onze zesde caravan gekocht bij Witoma dat zegt toch al genoeg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte begeleiding van het personeel bij de aankoop en samenstellen van de camper. Steeds ontspannen sfeer met alle ruimte om zaken te bespreken. Bij WiToMa geldt echt: gaat niet, bestaat niet! Er wordt door iedereen meegedacht om bij elke wens een uitstekende oplossing te bedenken. Zelden hebben we dit aan de hand gehad: wij kunnen echt geen voorstellen doen om de service van WiToMa te verbeteren. Alles was van een zeer hoge kwaliteit Op 1 april 2017 (geen grap!) hebben we onze Knaus Sun I 700 LEG opgehaald en we zijn ontzettend blij met deze prachtige en complete camper!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na zelf onze oude Knaus caravan te hebben verkocht, waren we via de site terecht gekomen bij Witoma, om eens te kijken wat hun aanbod was. Volop keuze in zeer nette gebruikte caravans. Nadat eerst mijn vrouw langs was geweest om de caravan te bekijken die we op hun website hadden gezien, bleek de keuze snel gemaakt te zijn. Met goed advies van Arie!! zijn we tot een koop gekomen van onze gebruikte Knaus caravan. Een andere voortent en luifel erbij gezocht en zo is het helemaal naar onze zin. Bij de aflevering leek het wel om een nieuwe caravan te gaan, alles werd zeer goed en duidelijk uitgelegd, ook dingen waarvan ik dacht, dat weet ik wel, bleek toch weer wat anders te zijn. Super goed gedaan. Nu maar afwachten tot de eerste tocht met de caravan om eens lekker te gaan genieten van de heerlijke fles bubbels die we hebben gehad bij de aankoop. Witoma, we zullen hopelijk nog vaak terug mogen komen. De gemoedelijke sfeer, niets was teveel, zelfs een broodje voor onze dochter die net uit school kwam en honger had en een glaasje drinken, het kan allemaal daar. Ik kan alleen maar zeggen, het voelt gewoon vertrouwd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het hele proces van vrijblijvend informeren, offerte, maken, bestellen, aanpassen en aflevering. SUPER We hebben ongeveer een jaar geleden besloten een Mercedes/Hymer camper naar onze wens te laten bouwen en dit dus via Witoma te regelen. Met name Willem van Dijk heeft ons in dit proces zeer goed bijgestaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geen wonder dat dit bedrijf al 40 jaar bestaat ! De familie van Dijk en medewerkers staan, om onze vakantiedromen waar te kunnen maken, altijd met hun service klaar. Een drie generaties familie bedrijf waar je als klant gewoon bijhoort. We kochten de afgelopen 25 jaar meerdere Knaus Caravans en hebben de ervaring dat het bij Witoma eerst gaat over \"De droom\" en dan over de verkoop. En medewerkers denken vanaf minuut één mee als het gaat om eventuele op maat aanpassingen. Echt top ! Het afgelopen weekend hebben we het 40-jarig jubileum Open Huis even mee geproefd en dan weet je er komt nog weer 40 jaar achteraan! Nogmaals Gefeliciteerd, Bedankt en Succes !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel en erg vakbekwaam. Een zo hoge service heb ik nog nergens anders getroffen. Kom hier al ongeveer 40 jaar en wordt behandeld als een belangrijk familielid. Zal zeker nog vaak terugkomen, al is het maar voor een bakkie koffie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een beetje late beoordeling want onze caravan (Carado) al eind 2014 gekocht. Eigenlijk zouden we hem bij onze vaste dealer in onze regio kopen, maar omdat Witoma hem op zicht had staan (en onze oude dealer niet) zijn we toch eerst maar 110 km naar Rosmalen gereden. Ook eerlijk gezegd tegen de verkoper, die daar geen enkel punt van maakte en ons nog steeds koffie serveerde en een praatje maakte. Toen we wegreden hadden we wel het gevoel dat dit pas echt een enthousiaste dealer was, met veel gevoel voor service en klantgerichtheid. Iets wat we volkomen gemist hadden bij de dealer waar we al 20 jaar onze vorige caravan lieten onderhouden. Toch maar voor Witoma gekozen, al is het voor een onderhoudsbeurt wel een heel stuk verder rijden. Maar daar hebben we nog steeds geen spijt van, want je bent er altijd welkom en altijd weer overvalt je de gezelligheid. Gewoon een fijn bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren op vakantie aan de moezel. kreeg prompt een paar foto toe gestuurd van de fam.Emmen uit Oosterhout die geslaagd waren bij Witoma. En vertelde dat er nog een Knaus Sun ti 600 stond alleen een witte. ik heb dinsdag gelijk gebeld dat ik interesse had, tevens een foto gestuurd van onze rode Dethleffs camper en een afspraak met junior. Wij hebben de Knaus Sun ti 600 die zelfde donderdag avond gekocht. En zijn er mee op 9 september heerlijk naar Frankrijk geweest . Na terug komst moesten er een paar kleine dingentjes opgelost worden die van te voren waren afgesproken daar kwam bij dat er zelfs 2 nieuwe huishoudaccu,s als service werden vervangen. Chapeau wat een SERVICE.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de aanschaf van een nieuwe camper zijn we naar Witoma gegaan. We wilden kiezen tussen een Knaus en Hymer. Ze hebben daar een groot aantal campers van beide merken op voorraad. We konden op ons gemak een aantal modellen uitgebreid bekijken. Na het nuttigen van een kop koffie heeft verkoper Koen met ons nog eens de 2 favoriete campers bekeken en alle vragen op een deskundige wijze beantwoord. We waren er snel uit welke camper het zou worden. De onderhandeling over de prijs en accessoires met Willem en Koen verliep erg vlot. We hebben nu een fijne camper en een heel positieve indruk overgehouden aan Witoma en haar medewerkers. Je kunt binnen dit familiebedrijf rustig je keuze maken zonder dat men aandringt om snel een keuze te maken. Ook bij de aflevering neemt men uitgebreid de tijd om uitvoerig uitleg te geven. Als klant voel je hier op je gemak. Men doet er alles aan om je tevreden te stellen. De medewerkers hebben passie en ervaring met campers en caravans.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben in September 2016 bij Witoma een nieuwe camper besteld. Tijdens de gesprekken, voordat we de camper aangekocht hebben, merkte je duidelijk dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Ze luisteren en komen met goede ideeen of alternatieven, die echt beter zijn en soms zelfs goedkoper. Op vrijdag 27 januari 2017 de camper opgehaald. Tussendoor veel leuke gesprekken gehad en de winkel nog bezocht. Altijd een warm en goed gevoel. Bij het ophalen alles perfect geregeld, zoals afgesproken. Ze nemen echt de tijd voor je en geen vraag is te veel. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn wens wil laten uitkomen op kampeergebied!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fijn bedrijf met zeer ervaren medewerkers die met je meedenken, vanaf de eerste ontmoeting tot aan de aflevering en ook nog daarna. Klantvriendelijkheid en service staat voorop, en wij vinden Witoma top.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een geweldig fijn bedrijf met een service waar wij van onder de indruk zijn! Klantgerichtheid staat hier nog hoog in het vaandel! Vanaf het allereerste contact, tot aan de aflevering van onze caravan super fijn geholpen, niks is teveel. En ook zeer betrouwbaar! Bij het afleveren was er van te voren zelfs speciaal een gasfles in gezet om de caravan voor te verwarmen.(aflevering in januari) Hierdoor was de zeer uitgebreide uitleg, heerlijk comfortabel. Wij zouden een ieder die op zoek is naar een camper of caravan, Witoma aanraden! Beste mensen van Witoma, bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundige mensen niets is te veel in altijd tijd voor een praatje en un bekske koffie een woord super 👍

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk bedrijf. De Brabantse gastvrijheid moet hier zijn uitgevonden. Klant is hier echt koning. Geen enkele druk op de koper om een besluit tot aankoop te forceren. En het personeel: fijne mensen!

Friezenstraat 2 B

5249 JS Rosmalen