Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen met Willemsen zijn over het algemeen zeer positief. Klanten waarderen de klantgerichte aanpak, het vakmanschap en de vriendelijke medewerkers. Afspraken worden altijd nagekomen en de communicatie is duidelijk. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren en het team komt professioneel en betrouwbaar over.
Altijd netjes geholpen.
22 June 2026
Elma
Nelissen
ik werd zeer goed geholpen en ze hebben mij alles goed uitgelegd en ook vooraf een prijsopgave gegeven
21 June 2026
Theo
gaanderen
Een vervelende reparatie waar we eigenlijk spoed mee hadden om snel weer de weg op te kunnen. Via een andere garage doorverwezen en echt heel fijn geholpen. Goede communicatie dat vind ik belangrijk en keurig werk afgeleverd. We waren niet bekend met garage Willemsen maar gaan dit zeker niet vergeten.
21 June 2026
Angelique
Silvolde
Of het nu nieuwe wielen plaatsen of storing uitlezen dit gaat snel en goed .
19 June 2026
Henri Walravens
Duiven
Banden gewisseld. Velgen netjes schoongemaakt van binnen en buiten. Bandenspanning weer ingesteld.
18 June 2026
Martin
Silvolde
Beste service , nooit problemen gehad .
15 June 2026
Walter
14 June 2026
Ben
Gendringen
Al 50 jaar klant van Willemsen zowel zakelijk en privé. dat zegt alles. Top bedrijf
11 June 2026
Joop Helmink
Gaanderen
Beurt, reparatie tussendoor, altijd goede service.
8 June 2026
Rob
Terborg
Persoonlijke aandacht, klant vriendelijk. Kun je op vertrouwen.
Monique
Ulft
1. Uiterst vriendelijk en vakkundig personeel. 2. Afspraken worden prompt nagekomen. 3. Service is hier ook ECHT service.
Tonny
Etten(G)
Sander de eigenaar is een topper Fijn team samen en je word altijd snel geholpen! Aanrader voor iedereen!!
Jet
Zelhem
Snel geholpen, vriendelijk personeel en goede service.
Anita venus
Silvolde
Komen afspraken en prijzen na.
Gh ter Maat
Kilder
Werd vlot geholpen bij accuut probleem.
Wim
Silvolde
Mijn auto is volgens afspraak op tijd opgehaald en weer terug gebracht voor de jaarlijkse APK keuring. De werkzaamheden zijn zover ik dat beoordelen kan correct uitgevoerd.
3 June 2026
Jan
Ulft
Fijne vakgarage met goede service.
31 May 2026
Jack De Groot
Silvolde gem. Oude Ijsselstreek
Super goede ervaring met Willemsen. persoonlijke benadering en hoge kwaliteit in de werkplaats.
25 May 2026
Robert Jan
Doetinchem
Al meer dan 25 jaar een zeer tevreden klant. Vakkundig, behulpzaam, en vriendelijke medewerkers.
24 May 2026
Harm
Breedenbroek
Reeds ongeveer 35 jaar klant. Nog nooit teleurgesteld geweest. Klant is koning hier. Afspraken worden ALTIJD 100% nagekomen! Fijne mensen!
24 May 2026
Gerjan Kamphuis
Ulft
Zeer flexibel als het gaat om afspraken en altijd prima verzorging.
21 May 2026
Hubert Kamphuis
Arnhem
Autobedrijf Willemsen komt afspraken na en is zeer behulpzaam.
20 May 2026
Jan van Bergen
Eindhoven
We kwamen hier voor het eerst omdat we een auto gezien hadden waar we naar op zoek waren. We werden geholpen door Sjaak, en dit gaf ons een goed gevoel.
19 May 2026
Bas
Gaanderen
Altijd goede en eerlijke service
18 May 2026
Dhr
Silvolde
Is altijd Goed: goede service, klantvriendelijk, duidelijke communicatie, persoonlijke benadering, prijs/kwaliteit goed....
18 May 2026
Petra