Prima garage en service

Goede service, vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken, vooraf overzicht van de werkzaamheden aan de auto. Keurige leenauto mee gekregen . Prijs afspraak klopt, factuur duidelijk.

Geweldige service en top bedrijf met top werknemers

In 1 woord GEWELDIG

Top service

Vorig jaar flink grote beurt uitgevoerd aan mijn A5 cabriolet, dit jaar alleen APK vanwege longlife en minder dan 30k km gereden

Top service, ze denken mee naar een gepaste oplossing!

Al jarenlang vaste klant bij deze fijne autogarage. Als er problemen zijn wordt er zeker meegedacht naar een goede oplossing.

Fijne garage met goede service.

Eerlijk, fijn bedrijf

Heb nu 2 keer mijn auto gebracht. 2 keer goed geholpen. Heel fijn en netjes geregeld allemaal. Blijf mijn auto brengen naar dit bedrijf. Eerlijk, en zeker niet duur

Persoonlijke zorg en service.

Naast de gebruikelijke goede service werd mijn auto ook nog eens thuis afgeleverd. Van mijn kant zéér gewaardeerd.!

Goeie communicatie en goed geholpen

Ik werd erg goed en vriendelijk te woord gestaan door weijenberg zelf en ook door zijn monteurs Ik had een aantal aanvullende vragen en ook hierbij hebben ze mij uitstekend geholpen

Hele fijne garage waar je je geen nummer voelt

Bij Weijenberg is de klant nog echt koning. Ik vertel mijn collega's en vrienden altijd wat voor fijne garage wij hebben in Heesch. In het vervolg breng ik mijn Aygo ook voor het onderhoud naar Weijenberg i.p.v. naar de toyota-garage, gewoon omdat ik meer vertrouwen heb in Weijenberg. In het kort: jullie krijgen van mij 5 sterren!

Prettig geholpen

Kwaliteit

Altijd boven verwachting

De autowereld staat niet bekend als een transparante markt. Desalniettemin hebben wij altijd het gevoel dat service en waardering van de klant hoog in het vaandel staat. Wij hebben niets dan goede ervaringen bij Auto Weijenberg.

positief!

correcte vriendelijk ontvangst en afspraak qua timing wagen netjes gepoetst terug (incl. motorcompartiment) leenwagen tegen verantwoorde prijs voorafbetaling en resterend bedrag in vertrouwen geregeld gedetailleerde factuur resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden (olieverbruik TSI motor) zal ik helaas pas binnen enkel duizenden km finaal kunnen bevestigen, maar ik heb er vertrouwen in! In België - Vlaanderen tevergeefs naar oplossing gezocht om het probleem van dit toch overmatig olieverbruik opgelost te zien; via Internet search de oplossing in Nederland gevonden.

Vriendelijk en correcte afhandeling van gemaakte afspraken

Alles volgens afspraak uitgevoerd en nauwkeurig gespecificeerde factuur.

Geweldige service

Denken met je mee, zijn net zo zuinig met mijn auto als ik. regelen alles en komen hun woord na. Al met al een geweldig bedrijf.

Ben al jaren klant en koop er mijn auto’s onderhoud wordt proffesioneler gedaan.

Erg fijn familie bedrijf waar je nog als klant behandeld wordt erg meedenkend en men wil je echt als klant houden

Persoonlijk, vakbekwaam en snel

Zeer aangenaam en vakkundig.

Professioneel met een persoonlijke touch

Mooi bedrijf met een grote kennis en ervaring in revisie van VAG motoren. Het werk is professioneel maar de sfeer kenmerkt zich als familiebedrijf. Oftewel iedereen staat achter het bedrijf en haar werk.

Fijne goede service

Komen afspraken na, zijn duidelijk in wat ze doen, vriendelijk

Blij dat ik auto Weijenberg gevonden heb

Elders auto gekocht met ernstige verborgen gebreken. Auto is uit 2009 met heel weinig kilometers. A4 Allroad Alles keurig volgens afspraak gemaakt door fa van Weijenberg. Aan alles te merken dat men bij dit bedrijf hart heeft voor auto's. Wij blijven klant ook voor service onderhoud.

Prima service, denken met je mee

In COVID tijd een wagen gekocht met wat vage electronische storingen. De werkplaats trekt alles uit de kast om het probleem te verhelpen en komen met goede alternatieven.

Zeer goed ontvangst

Apk netjes uitgevoerd.

Prima geholpen

Perfecte service

Altijd TOP voor mij en voor de auto!

Inmiddels al weer 10 jaar tot volle tevredenheid klant bij Weijenberg. Analyse van wat er moet gebeuren is altijd professioneel en de uitvoering van beurten en reparaties volgens afspraak. Tien jaar laat ik mijn auto met een gerust hart achter in de garage en met een grote glimlach haal ik hem weer op! Ook nog eens keurig gewassen!

Goed en duidelijk

Op afspraak volgens plan netjes afgewerkt

t Dorp 146

5384ME Heesch