goede en klantvriendelijke service

heel tevreden met de goede prestaties en personnelijke advies

Top bedrijf

Ik raad iedereen die Audi rijd om daar je onderhoud te laten doen of daar een auto te kopen. Wat een top service krijg je daar. ( beter als van mossel)

Topservice met een hoofdletter !

Komen afspraken na en hebben verstand van zaken !

mooie specialist!

Zeer kundig, netjes en vriendelijk geholpen.

Goed en snel geholpen

Goed snel en eerlijk geholpen, doen wat ze moeten doen.

uitstekend als altijd

Alles weer naar wens verlopen. Wij vinden garage Weijenberg een uitstekende garage en rijden graag wat verder.

Prima geholpen

Fijn familie bedrijf met vriendelijke mensen, waar ik altijd goed geholpen wordt.

Super goede service!

Audi s5 laten voorzien van af fabriek Audi alarm. Super goede service, vriendelijk personeel. En Audi service, zoals Audi dit in gedachte had. Super blij mee. Kom hier zeker terug voor overige services.

Vriendelijk, vakkundig, meedenkend en transparant

Auto's en reparaties kosten geld, maar bij deze mensen wordt je er wel blij van. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en uit de antwoorden blijkt dat ze veel verstand hebben van mijn VW met een TSI 2.0. Deze hebben ze vakkundig gereviseerd en gerepareerd. Van onverwachte dingetjes wordt je keurig op de hoogte gebracht zodat je zelf kunt kiezen. De factuur is helder uitgewerkt en er staan toelichtingen bij. Leenauto waar je blij van wordt. Alle kosten komen redelijk over. Gewoon niet heengaan, want dan moet ik de volgende keer langer wachten. Ik kom zeker terug ook al is het voor mij niet in de buurt.

Wederom weer super geholpen

Storing aan de q5 werd netjes als garantie verholpen.

zeer goed

Erg behulpzaam, Goed bereikbaar. Goed in ondehoud

Altijd top service en houd zich aan de afspraken

Reeds meerdere malen met samen gewerkt , altijd heldere en correcte afspraken gewoon top

Goede service, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Goede service, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Snelle service

Nog steeds zeer goede ervaring van dit bedrijf!!!!

Na al die jaren dat ik bij dit bedrijf, ruim 30 jaar, ben ik nog steeds te vreden over de goede samenwerking en goede service en vakkundigheid van dit bedrijf.

Top Service

De Medewerkers zijn vriendelijk.Ik ben erg tevreden over de service .Mijn Auto was snel en vakkundig gerepareerd.super (Professioneel )

Toppers!

“Echte specialisten: ze denken met je mee, vermijden onnodige kosten en kijken ook preventief vooruit.”

Super service!

Helaas pech met een kapot wiellager, snel afspraak gemaakt, vlot geholpen, leen auto mee! M’n eigen auto netjes gewassen toen ik ‘m op kwam halen! Helemaal top weer! Hoop er nog lang klant te zijn!

Raam mechanisme A5

Vandaag bij Garage Weijenberg B.V. in Oss geweest voor het raammechanisme van de passagierskant. Binnen een paar dagen al een afspraak kunnen maken. Netjes en vriendelijk geholpen, en zelfs een kopje koffie gekregen terwijl mijn auto werd gemaakt. Auto blij, ik blij Top service, zeker 5 sterren waard! ⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer tevreden en professioneel opgelost

Vakkundig bedrijf met de juiste mensen ben er zeer tevreden over

Maar wel duur grap

Perfekt

Echte Audi Specialisten!

Vorig jaar augustus 2025 een schitterende Audi A4 Avant S-Line gekocht maar, na 1000km moest ik al bijna 1 liter olie bijvullen. Meerdere offertes aangevraagd bij diverse bedrijven maar daar had ik geen goed gevoel bij en torenhoge prijzen. Bij toeval bij Weijenberg uitgekomen en gebeld met Ramon Weijenberg en verteld wat het probleem was en een offerte gevraagd. De offerte was netjes en een afspraak ingepland en zoals afgesproken in 1 werkweek was mn wagen weer klaar. Nu net naar huis gereden en echt serieus de wagen rijdt als nieuw! Verder een hele mooie zaak met mooie wagens en heel netjes en vriendelijk ontvangen door Mevrouw Weijenberg, Ramon en Stijn. Nogmaals bedankt en ik ga nu pas echt genieten van de Audi.

Vriendelijke service en toewijding.

Vriendelijke service en volledige professionaliteit bij de aankoop van een auto.

t Dorp 146

5384ME Heesch