Betrouwbare garage, afspraken worden nagekomen.

Top.

Super geholpen

Naar alle tevredenheid geholpen Met vr groet. René Rook

Zoals gewoonlijk ..

Afspraak voor beurt en wissel winterbanden snel gemaakt. Onder genot van lekkere koffie gewacht, lekker fleswerken en alles weer prima op orde.

Ik heb een goede ervaring gehad bij dit bedrijf iedere keer als ik kom

Ze hebben me so snel mogelijk geholpen met me probleem en nettjes op de hoogte gebracht ik raad iedereen die een Audi heeft deze garage aan om dat je probleem ook netjes op gelost ik ben zeer tevreden tot de volgende apk groetjes eddy

Erg goed geholpen

Met vrolijke medewerkers Erg goed geholpen zeer goed auto bedrijf

top service

Denken altijd mee en zijn heel kundig in het werk.

Behandeld zoals ik behandeld zou willen worden

Op dit moment beperkt mijn ervaring zich tot een beperkt aantal garage bezoeken, echter merk ik aan alles dat er tijd en aandacht wordt gemaakt voor zowel mij als klant als voor mijn auto. Ik wordt actief meegenomen in de status van het voertuig, de totstandkoming van de kosten op de factuur en bovendien word er tijd gemaakt voor een informeel autopraatje. Als ik 6 sterren kon geven dan had ik dat gedaan.

Gepaste service

Vriendelijk en terzake kundig

Goed geholpen ze wisten waar ze mee bezig waren

Als altijd: uitstekend

Zeer deskundige garage naar onze ervaringen. Buitengewoon vriendelijke bejegening. Aanrader voor iedereen. Wij rijden er graag een eindje voor.

Vriendelijk, open en net dat stapje extra

Vanaf het eerste contact vriendelijk en nemen ze de tijd om vragen over een in verkoop staande auto toe te lichten. In de garage hangt een prettige sfeer, echt een familiebedrijf waar je je welkom voelt. Mooie cabriolet bij hun gekocht, erg blij mee. Er wordt echt op de details gelet en net dat stapje extra service voor een tevreden klant. Op verzoek heb ik enkele extra wensen via hun kunnen laten regelen, van nieuw te laten spuiten velgen tot aan de installatie van een windscherm. Top geregeld en zelfs het balanceer lood in de wielen is netjes achter de spaken geplaatst. En geen gezeur over de laatste 5 euro, het wordt gewoon geregeld. Echt een aanrader!

Knap, correct, alles volgens afspraak, flexibel!!!!

een voorbeeld voor ons als garage!

Alles volgens afspraak en goed!

Apk, 145.000 km beurt! Samen, zodat de apk gratis is! Half tien gebracht en half vijf weer opgehaald. Heerlijk. Door fijne en vriendelijke mensen die verstand hebben van auto’s. Bedankt team Weijenberg en tot de volgende keer.

vakbekwaam en servicegericht

Zeer bekwaam en betrouwbaar. Goede service. Beetje prijzig, maar veilig rijden is het allerbelangrijkste.

Prima service en zeer behulpzaam

Snel, vakkundig en zeer behulpzaam.

Alles naar wens.

De auto bevalt zeer goed, onderhoud was goed geregeld.

Zoals het hoort

Na tevergeefs een dozijn garages te hebben gecontact die geen tijd hadden uiteindelijk bij Weijenberg beland. “Ja het is druk maar we doen per week 4 mechatronics dus de efficiëntie zit er wel in, komt goed”. Mechatronic, zuigerrevisie en nieuwe koppeling. Heb je serieuze werkzaamheden te verrichten? Geen twijfel, hier moet je zijn.

Zoals gewoonlijk weer geweldig.!

Wederom vriendelijk en heel goed geholpen. Zoals we gewend zijn ,meedenken met de kleine problemen die er speelde en snelle oplossingen hiervan.

Fijne communicatie

Heel fijn

Snel en netjes geholpen

Goed advies gegeven over distributie

beleefd en professioneel

correct in afspraken en afhandeling van zaken

Zeer vakkundig automobielbedrijf

Dit is een autobedrijf die precies weet waar ze mee bezig zijn, met allereerst een juiste prognose gesteld en dat vervolgens met een kort geplande actie wat afspraak betreft zeer correcte mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Zeker een aanrader voor nieuwe klanten.

Al jaren klant, altijd goed geholpen!

Ben al jaren klant bij Weijenberg, wordt altijd snel en goed geholpen! Mega klantvriendelijk, top bedrijf! Hoop er nog lang te komen!

Erg goede service

Bedrijf heeft erg veel kennis

Zeer klantvriendelijk

t Dorp 146