Zeer tevreden over de volledige motorrevisie van mijn Audi Q5
Ik kwam bij Auto Weijenberg terecht vanwege een EPC-storing, die uiteindelijk werd veroorzaakt door olielekkage in de verbrandingskamer, een bekend probleem bij de 2.0 TFSI motor uit 2009. De auto is professioneel opgehaald met een oplegger en vervolgens volledig gereviseerd.
De werkzaamheden waren zeer uitgebreid: nieuwe zuigers met olieschraapveren, gehonde cilinders, ingeslepen klepzittingen, nieuwe in- en uitlaatkleppen, distributieketting, balansketting, waterpomp, thermostaathuis, krukaskeerringen, olieafscheider, bougies, bobines, drijfstanglagers en nog veel meer.
Alles is vervangen of vernieuwd met zorg en vakmanschap.
Wat mij vooral opviel was de betrokkenheid en communicatie.
Ik werd uitstekend geïnformeerd, kreeg op verzoek foto's van de voortgang toegestuurd, en elke vraag werd snel en duidelijk beantwoord.
Het contact was persoonlijk, meedenkend en begripvol, iets wat je zelden nog tegenkomt.
De auto is volgens planning opgeleverd en rijdt inmiddels weer als een zonnetje: soepel, stil en krachtig.
Ik heb er nu 200 km mee gereden en houd het toerental nog even onder de 3.000, maar het vertrouwen is volledig terug.
Ik kan Auto Weijenberg van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige garage voor motorrevisie of complexe reparaties.
Ze leveren niet alleen technisch topwerk, maar ook echte service.