Ik kan niet anders dat een 10 geven voor de service en afhandeling. Zonder gezeur staan deze mensen voor je klaar. Scherp in aanschafprijs. Ritje uit Zandvoort was zeer de moeite waard om bij deze mensen binnen te stappen. Zeer aan te bevelen. Ron, Zandvoort.
Al ruim 15 jaar kopen mijn vrouw en ik onze auto(s) bij Weterings B.V. in Gilze. Professionele, vakkundige garage met betrokken, eerlijke medewerkers. Afspraak is afspraak, en service is nog echt service bij Toine Weterings. Koffie staat klaar, praatje kan altijd, en als er ook maar iets is, word je meestal meteen geholpen. Monteurs zijn vakkundig, en laten alles aan je auto zien als je daar behoefte aan hebt. Veel transparanter kan het niet. Als gezegd, ik ben erg tevreden!
goed en correct tewoord gestaan
ontzettend klantvriendelijk. bied nette inruilwaarde. Aflevering van auto supergoed geregeld.
3 jaar geleden hier eerder al een auto gekocht naar tevredenheid. Nu weer een andere occasion aangeschaft. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep tot het moment dat ik met mijn auto de showroom uitreed, een goed gevoel bij deze garage. Alles goed geregeld en fijne communicatie.
Er bleek alleen navigatiesysteem van Duitsland in te zitten en zonder extra kosten ontvingen een kaart van Europa map erbij top!!!!
Ben heel goed geholpen . zeer vriendelijk en behulpzaam .
Opel mokka gekocht automaat, Na twee maanden accu stuk na 5 maanden rubber van de deurstijl los geschuurd. Bellen en een afspraak gemaakt accu vernieuwt. rubber van de portier gebel door hun besteld en vernieuwt. Ben zeer tevreden fijne monteurs balie medewerker goed.
Receptionist Peter heeft service hoog in het vaandel staan. Komt afspraak na en tijdens het onderhoud kreeg ik nog gratis een Leenauto mee ook (benzine moesten we uiteraard wel betalen). Prima garage!
Fantastische autodealer, wordt naar tevredenheid geholpen. Occasion gekocht en alle punten zijn keurig verholpen. Deze autodealer is zeker het aanraden waard. Dank u wel voor het vertrouwen. Vriendelijke groet: Toon en Jacqueline de Bruin
Zeer klant vriendelijk nemen de tijd voor je . Goede prijs als je een auto inlever,bij de aanschaft van een andere auto. Wij zijn zeer tevreden over dit auto bedrijf kan niet anders zeggen.
Net buiten de garantie had ik de airco voor het eerst nodig. Werkte niet! Dat is balen. Naar de garage. Peter en Arian stonden meteen voor mij klaar. Was toch het e.a. niet helemaal top en moest vervangen worden. Is allemaal netjes onder garantie hersteld ! ! ! Dat noem ik pas service !
Was op zoek naar een nieuwere auto. Helaas hadden ze niks staan bij Autoweterings wat aan mijn criteria voldeed. Ergens anders een auto gevonden en deze laten leveren door Autoweterings. Kwestie van vertrouwen en het hun gunnen! Ga zo door Toine en heel team Weterings!! Kom zeker terug voor het onderhoud wat ook altijd goed is met een duidelijke uitleg zowel vooraf als bij het ophalen!
Werd na het melden van mijn kapotte cd speler snel en netjes geholpen. Het personeel was heel vriendelijk
Wegens Carona ziekte nog niet bekend ik heb nog steeds niet getankt zo weinig gereden