Filters

10

Ze weten waar ze het over hebben.

Tijdje geleden de distributie riem laten vervangen van onze Volvo v60 plug in hybride. 2 dagen daarna op vakantie gegaan naar Kroatië. Vaak hoor je bij een nieuwe riem dat je hem hoort piepen en dat was niet eens ter sprake. Ze weten hoe ze met een Volvo om moeten gaan en raad dit bedrijf zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals je het zo graag overal wilt hebben

Onze beide auto’s - Volvo en Saab - zijn in goede handen bij de mensen van Wassenaar. Onlangs een “nieuwe” gekocht en dan merk je de klantgerichtheid van dit bedrijf. Afspraak is afspraak, zeggen wat je doet en doen wat je zegt en alles op een plezierige, persoonlijke en betrouwbare manier. Geen van ons beiden heeft enig verstand van auto’s dus terecht kunnen vertrouwen in andermans deskundigheid is heel plezierig, zo niet een must.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, vriendelijk en enorm veel waar voor je geld

Ik heb mijn eerste auto hier gekocht. Ze hebben de auto enorm netjes opgeleverd, ik kom hier zeker vaker!

 • Aanbevelen? Ja
10

top service

vorige week een auto gekocht. eventuele probleempjes werden meteen opgelost, Sven, de directeur denkt en kijkt met je mee en op deze manier een prettige gang van zaken! raad het zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig

Afgelopen weekend onze auto opgehaald, mooie auto en conform afspraak. Zeer prettig geholpen, veel kennis en oprecht. We hebben onze oude auto kunnen inruilen en mooi deal kunnen maken. Voor zweedse auto's een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Fanrastisch geholpen

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel persoonlijk en vriendelijk

Er is goed geluisterd naar wat we wilden en zijn zeer goed geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende communicatie!

Prettige ontvangst bij Lieuwe, na goed telefonisch contact. Prachtige ijsblauwe Saab Cabrio gekocht. Alles naar volle tevredenheid afgehandeld en de auto rijdt als een zonnetje. Eindelijk een fijne garage zonder "gladde" verkooptactiek. Superblij met deze ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed bedrijf!

Als nieuwe klant bij deze garage terecht gekomen na een tip van een kennis. Wassenaar doet niets onder voor de Volvo dealer. Ze houden je constant op de hoogte en zetten de auto gepoetst en al weer voor je klaar. Ik kom hier zeker weer terug!

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer te vreden

Mijn v40 kwam er voor een sevice beurd en apk. En tijdens de apk kwam men er achter dat ik cuppende banden had achter vaan daar dat lawaai achter in overleg zijn er andere banden op gekomen niet de duurste maar kwam prijs wel de beste band hier werd mee gedacht door de werkplaats chef. En verder waren er niet echt bijzonderheden aan mijn v40 . Der rekening en de specificaties via de mail.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig en ruimhartig

Prettig te woord gestaan. Snelle en adequate antwoorden op vragen. Heel redelijk bij het tegemoetkoming van wensen. Nog te kort ervaring met de aangeschafte occasion om eindoordeel te geven. Vooralsnog hoge verwachting indien er achteraf nog onvolkomenheden blijken die om actie vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service!

Fijn autobedrijf waarvoor we graag naar Friesland rijden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig contact, duidelijk en betrouwbaar

Complete afhandeling als erg prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goede service,min punt,afdekplaat van de motor zat los.schroefen zatten er niet in .accu plaat zat ook los,.jammer. heb het zelf hersteld.slordig van de monteur. Had het zelf gemaakt in 1 minut .had de monteur ook kunnen zien?

 • Aanbevelen? Ja
10

Al meer dan 40 jaar mijn vertrouwde en betrouwbare adres om een Saab te kopen.

Ook de inruil van mijn oude Saab voor een nieuwere verliep weer op een prettige manier: er werd alle tijd voor genomen en alle zaken die besproken zijn, waren bij aflevering uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top en klantgerichte service!

3 dagen voor de vakantiereis een motorstoring, wat binnen ons gezin voor enige stress zorgde. Ondanks de bestaande vakantie planning kon ik de auto langsbrengen en zou men kijken wat ze konden doen. Een defecte injector bleek na het uitlezen. Ik werd dagelijks op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en de ochtend voor onze geplande vakantie kreeg ik een belletje dat de storing verholpen was en konden we alsnog volgens planning op vakantie. Chateau!

 • Aanbevelen? Ja
10

zoals altijd: in alle opzichten een perfecte service

zie mijn beoordeling hierboven

 • Aanbevelen? Ja
10

Nam alle tijd ondanks we niet de intentie hadden om iets te kopen

Vanuit ons vakantie adres even langs geweest bij Wassenaar Leeuwarden. Ondanks de intentie om niets te kopen maar aleen te kijken. Werden wij zeer enthiousiast te woord door Sven. Hij nam alle tijd voor ons om even te sparen over ons zo geliefde merk Saab. Lijkt mij een fijne dealer en goed adres om eventueel een Saab te kopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een vertrouwd gevoel

Een vriendelijke bediening..

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel beter kan het niet !

Uiteraard duurt het altijd veel te lang voordat je je nieuwe (vriendin) cabrio op mag halen. Maar bij het ophalen is de auto grondig nagekeken en wordt ze perfect overgedragen. Na een paar jaar zonder Saab is er weer een cabrio bij ons thuis.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima aflevering auto

Na aantal jaren weer bij dit autobedrijf geweest voor de aanschaf van Saab 9.3 Cabrio 2006. Verkoopgesprek was goed en voor ons de aanleiding om de auto te kopen. Blij mee :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede kwaliteit en service

Ik rijd speciaal vanuit Groningen naar deze garage in Leeuwarden voor onderhoudsbeurten en APK. Dat zegt genoeg.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken en goede ondersteuning.

Op zoek naar een vervanging van mijn auto, werd ik goed begeleid in de vragen die ik had, zonder dat daarbij het gevoel ontstond dat ik onder druk gezet werd of mij iets werd aangepraat. Afspraken zijn nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend begeleid naar mijn nieuwe auto

Er is alle tijd genomen om de juiste keuzes te maken om zo de nieuwe auto perfect, naar volle tevredenheid en met goede aanpassingen af te leveren.

 • Aanbevelen? Ja

Over Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V. , Saab-dealer én specialist in Volvo. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe Volvo, maar ook voor occasions in alle prijsklassen van Volvo of Saab. Doorlopend zijn er +/- 50 occasions. Wij investeren continu in zowel de kennis van onze medewerkers als in apparatuur. Moderne uitleesapparatuur helpt ons bij een grondige analyse van uw auto. Zodoende zijn we in staat efficiënt problemen op te lossen. Sinds 1962 zijn wij Saab-dealer voor noordelijk Friesland. Het Zweedse merk zit in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd