Filters

9

Fijn zaken mee gedaan.

Ik heb een V50 benzine van bijna 15 jaar oud gekocht, zonder dat ik de auto persoonlijk heb gezien en zonder een proefrit te hebben gemaakt. We hebben telefonisch goed overlegd wat ik verwachte van een autobedrijf bij het kopen van een tweedehands auto en wat zij me konden bieden, waaronder het inruilen van mijn oude V50 diesel. Zo hebben we de deal via mail beklonken en binnen twee weken werd de auto, voorzien van een nieuwe apk en onderhoudsbeurt, bij mij thuis afgeleverd. Het was even spannend om zo ongezien een auto te kopen, maar het vertrouwen is helemaal terecht geweest, de auto rijd heerlijk en ziet er heel netjes uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Een mooie Saab 9000 gekocht bij dit mooie autobedrijf. Echte liefhebbers hier bij Wassenaar, waar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een aanrader voor Saab (en Volvo) liefhebbers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte aflevering van een perfecte Volvo V70 T4 Ocean Race

Hier een prachtige Volvo V70 T4 Ocean Race uit 2012 aangeschaft. Perfect rijklaar gemaakt door de technici en afgeleverd door een enthousiast verkoopteam. Goede en vlotte communicatie tijdens het verkoopproces en tijdens het afleveringsklaar maken van de V70. Ik had nog wat aanvullende wensen en die zijn perfect naar wens uitgevoerd. Het komt allemaal heel betrouwbaar over en afspraak=afspraak. Zou er zeker terugkomen, maar we gaan eerst een poosje rijden en genieten van onze V70!

 • Aanbevelen? Ja
10

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V. is altijd goed

Ik heb al 47 jaren lang goede ervaringen met volle tevredenheid met dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
7

Vakkundig en klantvriendelijk

Met vakkundige adviezen kon ik een voor mij zeer geschikte auto aankopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service en een eerlijk verhaal

Uitstekende service en een eerlijk verhaal

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect

Zeer klantvriendelijk en correct

 • Aanbevelen? Ja
9

Tot nu toe zeer positief

Eind 2021 een volvo v70 gekocht. Na inmiddels 2000 km te hebben gereden zijn er geen problemen. De auto voldoet aan de verwachtingen. Kleine zaken worden als after sales goed opgepakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot - meedenkend en aardig bovendien :)

Vlot - meedenkend en aardig bovendien :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

Perfecte service, sympathieke mensen, correcte afspraken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect bedrijf en zeer plezierig om mee samen te werken.

Wanneer ``Made in Sweden `` staat voor kwaliteit..... dan is autobedrijf Wassenaar daar synoniem voor. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en betrouwbaar

Al 42 jaar de deskundige, betrouwbare en plezierige leverancier en onderhoudspartner van mijn Saabs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijf!

Voor de tweede keer met vol vertrouwen een tweedehands Saab gekocht. Zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Twee keer goed geholpen

Ik heb mijn Saab 93 voor de tweede keer bij Wassenaar gebracht. Eerst voor een reparatie, nu voor een beurt en APK. Beide keren goed en vriendelijk geholpen. Lijkt me de beste plek in de regio om is Saab heen te brengen. En ik twijfel er niet aan dat ze net zo kundig zijn met Volvo’s en andere merken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en uitstekende service zonder verrassingen

Ik kom al jaren bij Wassenaar. Degelijk familiebedrijf met prima service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Plezierige manier van communiceren

Laagdrempelig, klantvriendelijk, heldere communicatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Prettige ervaring bij het kopen van mijn auto. Nette inruil prijs gekregen voor mijn oude auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima leverancier

Correct, professioneel,vriendelijk en klantgericht

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende after service

Begin 2021 heb ik onze 9-5 hier gekocht. Vanwege de coronabeperkingen ging dat op afstand, waarna ze de auto bij mij voor de deur hebben afgeleverd. Het inhoudelijke en de onderhandeling hadden we vooraf op afstand afgerond. Helaas bleek de auto na enige tijd niet vrij van problemen. Het volgende is allemaal gebeurd tijdens de 6mnd garantieperiode. De 1e keer dat ik hem naar Leeuwarden heb teruggebracht was voor een kapotte achterveer en vanwege koelwaterverbruik. De veer is toen vervangen en het koelsysteem op druk gezet, zonder blijk van lekkage. Enige tijd later bleken de achterwielen toch nog niet even hoog in de wielkasten te staan, het koelwaterverbruik was er nog steeds, en hij had een erg onregelmatige koude start. Dus voor een 2e keer terug. De achterveer die vervangen was bleek niet het goede type, en de onregelmatige start kwam door een gemeten brandstofwaarde i.v.m. de E85. Beide zijn opgelost. Het KV-verlies kon niet worden gereproduceerd. Weer een tijd later stonden we met pech langs de snelweg in het buitenland. Door de lokale 'ANWB' afgesleept naar een lokale garage en daar de reparatie moeten laten doen. De ANWB repatriëert alleen als het niet kan worden gerepareerd. Bleek dat de multiriem was geknapt. De kosten van de reparatie in het buitenland zijn voor het grootste deel door Wassenaar aan ons vergoed, wat ik heel netjes vind. Het KV-verlies werd alleen maar erger. Daarom voor de 3e keer de auto naar Leeuwarden gebracht. Uiteindelijk hebben ze kop van de motor gehaald. Toen bleek er een zeer klein lek in de koppakking te zitten. De koppakking is vervangen, de kop gevlakt en sindsdien blijft de koelvloeistof keurig op niveau. We hebben dus de nodige ellende gehad in de garantieperiode. Maar, alles is telkens uitstekend opgelost, zonder bezwaar. Elke keer kreeg ik keurig een leenauto mee zonder extra kosten. Uitstekende service, want ik weet dat ze door alle kosten geen winst hebben gemaakt. Het was gewoon een pechgeval, en dat is opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima en proactieve service, aardige en professionele verkoper

Plezierige ervaring waar wij goed geholpen zijn en de verkoper goed uitleg heeft gegeven. De verschillende benodigde stappen zijn goed en snel voorbereid en uitgevoerd (ter naam stelling, financiele afhandeling, rijklaar maken, enz.).

 • Aanbevelen? Ja
10

Een berdrijf met hart voor het Zweeds product.

Een heel vriendelijke en vakbekwame klantbenadering

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf

Prima bedrijf voor een oude of nieuwe Zweedse auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze weten waar ze het over hebben.

Tijdje geleden de distributie riem laten vervangen van onze Volvo v60 plug in hybride. 2 dagen daarna op vakantie gegaan naar Kroatië. Vaak hoor je bij een nieuwe riem dat je hem hoort piepen en dat was niet eens ter sprake. Ze weten hoe ze met een Volvo om moeten gaan en raad dit bedrijf zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals je het zo graag overal wilt hebben

Onze beide auto’s - Volvo en Saab - zijn in goede handen bij de mensen van Wassenaar. Onlangs een “nieuwe” gekocht en dan merk je de klantgerichtheid van dit bedrijf. Afspraak is afspraak, zeggen wat je doet en doen wat je zegt en alles op een plezierige, persoonlijke en betrouwbare manier. Geen van ons beiden heeft enig verstand van auto’s dus terecht kunnen vertrouwen in andermans deskundigheid is heel plezierig, zo niet een must.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, vriendelijk en enorm veel waar voor je geld

Ik heb mijn eerste auto hier gekocht. Ze hebben de auto enorm netjes opgeleverd, ik kom hier zeker vaker!

 • Aanbevelen? Ja

Over Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V. , Saab-dealer én specialist in Volvo. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe Volvo, maar ook voor occasions in alle prijsklassen van Volvo of Saab. Doorlopend zijn er +/- 50 occasions. Wij investeren continu in zowel de kennis van onze medewerkers als in apparatuur. Moderne uitleesapparatuur helpt ons bij een grondige analyse van uw auto. Zodoende zijn we in staat efficiënt problemen op te lossen. Sinds 1962 zijn wij Saab-dealer voor noordelijk Friesland. Het Zweedse merk zit in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd