Filters

10

Nam alle tijd ondanks we niet de intentie hadden om iets te kopen

Vanuit ons vakantie adres even langs geweest bij Wassenaar Leeuwarden. Ondanks de intentie om niets te kopen maar aleen te kijken. Werden wij zeer enthiousiast te woord door Sven. Hij nam alle tijd voor ons om even te sparen over ons zo geliefde merk Saab. Lijkt mij een fijne dealer en goed adres om eventueel een Saab te kopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een vertrouwd gevoel

Een vriendelijke bediening..

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel beter kan het niet !

Uiteraard duurt het altijd veel te lang voordat je je nieuwe (vriendin) cabrio op mag halen. Maar bij het ophalen is de auto grondig nagekeken en wordt ze perfect overgedragen. Na een paar jaar zonder Saab is er weer een cabrio bij ons thuis.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima aflevering auto

Na aantal jaren weer bij dit autobedrijf geweest voor de aanschaf van Saab 9.3 Cabrio 2006. Verkoopgesprek was goed en voor ons de aanleiding om de auto te kopen. Blij mee :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede kwaliteit en service

Ik rijd speciaal vanuit Groningen naar deze garage in Leeuwarden voor onderhoudsbeurten en APK. Dat zegt genoeg.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken en goede ondersteuning.

Op zoek naar een vervanging van mijn auto, werd ik goed begeleid in de vragen die ik had, zonder dat daarbij het gevoel ontstond dat ik onder druk gezet werd of mij iets werd aangepraat. Afspraken zijn nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend begeleid naar mijn nieuwe auto

Er is alle tijd genomen om de juiste keuzes te maken om zo de nieuwe auto perfect, naar volle tevredenheid en met goede aanpassingen af te leveren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig, open en eerlijk.

Wij zijn bijzonder prettig geholpen zonder gladde verkooppraatjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aardige en vakkundige medewerkers

Wassenaar is een toegankelijk autobedrijf die haar goede reputatie heeft waargemaakt door mij goed te helpen en een goede auto heeft verkocht

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend bedrijf met veel deskundigheid en eerlijke mensen.

Ik heb eind mei 2021 een prachtige Saab cabrio bij dit bedrijf gekocht. Advies en service waren zeer deskundig, vriendelijk en to the point. Vragen per email worden snel beantwoord. Kan Wassenaar zeker aanraden, ook als je van ver moet komen zoals ik. Ook vrienden uit Leeuwarden prijzen dit vakkundige en gespecialiseerde bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Auto op maat voor de klant.

Zeer persoonlijke aandacht en niet alleen voor een gewenste auto. “Bedrijf “ is flexibel, denkt mee, komt met suggesties. Prettige baliemedewerkers, goede sfeer binnen het bedrijf. Ik zou dit bedrijf voor 100% aanbevelen (onderstaande “Aanbevelen? wekt niet)

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn Autobedrijf

Keurige behandeling pracht wagen gekocht

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct, plezierig, klant- en servicegericht

Met in het achterhoofd "eens,ooit een Saab Cabrio te willen kopen" reed ik voor de eerste keer langs Wassenaar Leeuwarden. Had een uurtje over en werd direct zakelijk maar prettig ontvangen door Lieuwe Boonstra, die mij een stuk of zeven (!) Saab Cabrio's liet zien. Rustig werden details besproken zonder het gevoel te krijgen "gepushed" te worden. Een gesprek kortom tussen liefhebbers van Zweedse auto's. Thuisfront werd ook enthousiast en na het weekend de koopovereenkomst getekend. De afwikkeling was al even perfect geregeld en inmiddels de eerste ritjes gemaakt. Nu nog een beetje beter weer en vooral ook de "Manuel d'instructions" svp in het Nederlands of Engels. Dat Frans gaat me goed af in het café, maar niet in de handleiding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uit de Saab en in de Volvo bij Autobedrijf Wassenaar. Waar anders?

Service, Aandacht, Deskundig, Vakkundig, Vriendelijk, Vertrouwen. Van toepassing op de mensen in de showroom, servicebalie en de garage. We gaan weer met een goed gevoel de weg op.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service met vriendelijke contact

Goede service met vriendelijke en deskundige medewerkers die niet veel geld willen verdienen maar ook kijken naar mogelijkheden

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima compliment

Zeer goed gevoel om bij deze mensen een auto te kopen

 • Aanbevelen? Ja
8

de hulp van Dirk Wassenaar afgelopen zaterdag was groots. De verkoper had even langs kunnen komen.

de hulp van Dirk Wassenaar afgelopen zaterdag was groots. De verkoper (Lieuwe) had even langs kunnen komen, om ons probleem op te lossen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Al jaren op een hoog niveau

Ik kom al jaren bij dit bedrijf,inmiddels de zesde auto en ik ben nog nooit teleurgesteld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige service

Wederom een hele fijne service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals altijd zeer klantgericht!

Goed en accuraat geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en vriendelijk.

De service, de uitleg over de auto, de proefrit en de "nazorg" kan niet beter. Lieuwe Boonstra heeft een open en eerlijke benadering van zaken. Het kopen van deze nieuwe auto was op zich al een feestje!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne garage met capabele en bevlogen mensen.

Er wordt heel duidelijk en transparant gecommuniceerd. De aankoop van onze nieuwe Saab 9-3 Estate is op een hele vriendelijke en duidelijke manier verlopen. De auto voldoet aan meer dan de eisen die we eraan gesteld hadden. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en doen graag iets extra's

Ik heb hier in april 2021 mijn Saab 9-3 SS gekocht. Deze had een verlopen APK en deze kreeg ik er dus kosteloos nieuw bij. Verder kreeg ik 50% korting op de optionele onderhoudsbeurt omdat hier een nieuwe APK bij inbegrepen was die ik dus sowieso al kreeg. Toen ik de auto ophaalde hadden ze kosteloos een van de banden vervangen voor een gebruikt exemplaar omdat deze een plat stuk had en een andere CD-wisselasr geïnstalleerd omdat de orginele niet meer werkte. Al met al erg tevreden over mijn ervaring in het kopen van mijn eerste auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Achat d’une saab 9.5 biopower

habitant en France je n’ai pas trouvé le modèle que je recherchais chez moi , après plusieurs recherches j’ai trouvé ici un véritable spécialiste saab , je tiens à dire que la communication a été excellente, notamment avec Sven qui a à chaque fois répondu à toutes mes questions en toute transparence, c’est très rassurant lorsque l’on achète à distance, ils ont l’habitude de ce genre de transaction et malgré le covid tous les documents étaient prêt et en règle pour mon retour en France, j’ai eu un petit souci de batterie en arrivant chez moi , j’ai dû en acheter une nouvelle qu’ils m’ont immédiatement remboursé, je suis très satisfait de ce garage en qui vous pouvez avoir confiance, pour ma prochaine saab c’est le premier endroit où j’irai voir

 • Nous recommanderiez-vous? Oui
10

Professioneel en betrouwbaar bedrijf

Vriendelijk, zakelijk en betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen. Het bedrijf ziet er schoon en verzorgd uit.

 • Aanbevelen? Ja

Over Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V. , Saab-dealer én specialist in Volvo. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe Volvo, maar ook voor occasions in alle prijsklassen van Volvo of Saab. Doorlopend zijn er +/- 50 occasions. Wij investeren continu in zowel de kennis van onze medewerkers als in apparatuur. Moderne uitleesapparatuur helpt ons bij een grondige analyse van uw auto. Zodoende zijn we in staat efficiënt problemen op te lossen. Sinds 1962 zijn wij Saab-dealer voor noordelijk Friesland. Het Zweedse merk zit in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd