Heeft een totaal van 730 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment88%
Klanten waarderen de vriendelijke ontvangst, vakmanschap en betrouwbare auto's. De communicatie wordt als helder ervaren en er wordt proactief meegedacht. Afspraken worden nagekomen en de service is vaak uitstekend met duidelijke garantie.
Sterke punten
Vriendelijke en professionele medewerkers
Duidelijke communicatie en betrouwbaarheid
Goede prijs-kwaliteitverhouding en service
Gebaseerd op 33 reviews
Altijd corect geholpen
In een zeer moeilijke tijd zijn we zeer goed geholpen en hebben jullie alle medewerking verleend, om mijn man van af het ziekbed te helpen .ik ben jullie zeer dankbaar daar voor .
Mijn man is inmiddels overleden.
20 March 2025
Ria
Goor
Reactie van Autobedrijf de Vossenbrink B.V.
Dat is spijtig om te horen. Wij wensen u veel sterkte toe. Mochten we iets voor u kunnen betekenen horen we dat graag. Namens alle medewerkers van Autobedrijf de Vossenbrink.
Perfecte service!!!
Altijd in orde !!
8 February 2025
Stef en Ingrid
Delden
Blij dat ik hier auto gekocht heb
Vriendelijke broers en duidelijke afspraken over de koop en ze ook nakomen geweldig.
8 February 2025
sije
klazienaveen
Goed contact en met goede behandeling en service
Goede service en af handeling !
7 February 2025
Henny
Hengelo
een vertrouwd bedrijf met goede service en zeer klantvriendelijk.
ik heb er al verschillende merken auto's gekocht en altijd tot volle tevredenheid geweest over de service en de klantvriendelijkheid.
goede inruilmogelijkheden.
7 February 2025
Huub
Vehof
Goede dienstverlening en fijne prettige medewerkers
Erg goed
4 February 2025
Hans
Storing tijdens garantie.
Op het schermpje van de BMW x1 kwam een storingsmelding. Kon wel verder rijden en afspraak werkplaats gemaakt en kon snel terecht. Bleek dat de olie van de automaat moest worden ververst. Gratis leenauto en dezelfde dag auto weer opgehaald. Koste niets want ook dat valt onder de garantie. Dus zelfs de olie niet betaald! Ook na aankoop wordt je hier blij en wordt je keurig geholpen.
Echte toppers!
Jos
Haaksbergen
Klantvriendelijk en betrouwbaar
Ben heel tevreden. Grote betrokkenheid.
Renske
Direct en servicegericht
Deskundig advies en vakkundige reparatie.
Gillis
Prima bedrijf
Al heel veel jaren een zeer tevreden klant.
Vriendelijk en erg goede service en vakbekwaam personeel.
18 January 2025
Henk
Haaksbergen
Goede service en info. Voelt veilig bij het rijden door vertrouwen.
17 January 2025
Hans
Vriendelijke ontvangst
Mooie auto met een goede inruil
15 January 2025
Sandor
Zaandam
Uitstekend geholpen.
De aflevering van mijn "nieuwe" gebruikte auto, met één jaar garantie, is perfect verzorgd. Bij de aflevering waren verschillende onderdelen vervangen voor nieuwe. Niet omdat ik daarom gevraagd had, maar omdat de garage aangaf dat ik een goede prijs voor de auto had betaald, en zij daarvoor een auto leverden waarvan ik uit mocht gaan dat die helemaal goed was. Ik ben meer dan tevreden.
19 December 2024
Elisabeth
Stadskanaal
Prettig en correct geholpen
Warme ontvangst en geen lange vermoeiende verkooppraatjes.
25 November 2024
Rob
Wierden
Zeer positief
Er werd goed naar ons geluisterd en ze namen de tijd voor ons
Je voelt je er direct op je gemak
Wij zouden hun direct aan iedereen aanbevelen om hier te gaan kijken en hun auto te kopen
24 November 2024
Harry
Buurse
'n prettig weerzien na een "paar jaar" weggeweest.
Snel eens over nieuwe auto/inruil.
23 November 2024
Annet
Grandioze service
Helaas zijn er bij het uitleveren van de auto banden met een bobbel gemonteerd
Deze zijn na overleg vervangen door een ander merk banden
Nu hobbelt de auto niet meer maar rijd zoals deze moet rijden
geweldige service zoals ik al aangaf
21 November 2024
Albert
Enschede
Een prettig en per saldo een nuttig contact.
Een geduldige en deskundige afwikkeling van de administratieve rompslomp bij koop en inruil.
15 October 2024
A.
Delden
Gewoon perfect geholpen bij aankoop auto
Erg prettig en goed geholpen bij de inruil op een andere auto
Beveelt niet aan
15 October 2024
Paul
Oldenzaal
Goede service en klantvriendelijk
Wij zijn al jaren klant bij Autobedrijf de Vossenbrink.
De service is top en omgang met ons als klant zeer vriendelijk en belangstellend.
Top garage!
Prima autobedrijf
Frank
Horst
Goed geholpen
Wij kwamen hier terecht voor een proefrit. Die auto viel wat ons betreft tegen. Na een gesprek over wat onze wensen waren kwam het autobedrijf met een andere auto om te proberen. Na een aantal dagen intern overleg en verder rondkijken zijn wij uiteindelijk terug gekomen om tot aanschaf over te gaan. Wij zijn prima geholpen en de auto stond op de afgesproken dag klaar. Tot nu toe geen spijt van onze aankoop. 2 maanden in bezit.
Arjen
Heerenveen
Fantastische service.
Eind van de ochtend gebeld met een vraag over de uitlaat, auto direct gebracht, leen auto mee en einde middag kon ik de auto gerepareerd ophalen. Hier wordt ik heel blij van.
5 September 2024
Peter
Ambt Delden
Zeer goed bedrijf.
Ben erg goed geholpen toen ik aangaf dat ik een automaat zocht.Uiteindelijk ook een auto gekocht waar ik zeer content mee ben.Ze zijn erg gastvrij en het is een betrouwbaar bedrijf,echt een aanrader.
20 August 2024
Agnes Vrugteman