Alles is voor ons prima geregeld door Vossenbrink BV.bij de verkoop van de auto.
Ik heb in juni 2012 een Peugeot 307 uit 2003 gekocht bij Autobedrijf de Vossenbrink. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat het profiel op de banden wat minder was en kreeg ik snel 4 nieuwe banden aangeboden. Tijdens de testrit bleken er een of meerdere remmen wat te kraken. Bij terugkomst werden mij ook nieuwe remschijven aangeboden. Toen in de auto in bezit had sloeg de richtingaanwijzer vaak door na het nemen van een bocht. Het bleek om een onderdeel in het stuur te gaan. Dit onderdeel is, toen ik hiervoor bij de garage kwam\' kostenloos vervangen door Autobedrijf de Vossenbrink. Ik ben zeer tevreden met de service en klantvriendelijkheid van dit autobedrijf en zal ook zeker mijn auto hier in onderhoud houden.
Plezierig zaken gedaan en helemaal volgens afspraken is de auto afgeleverd.
gemakkelijk, gemoedelijk, denken mee.
super goeie ervaring .perfecte aankoop auto
Vriendelijkheid is nr 1 bij de Vossenbrink. Afspraak is afspraak! Een leenauto eventueel staat gratis beschikbaar. Word de reparatie duurder, of zijn er andere punten wat gerepareerd moeten worden, dan word dit telefonisch met je besproken. Al met al:een vriendelijk bedrijf, met vakmensen in dienst. Ook voor een occasions ben je er aan het goede adres, voor ieder wat wils.
Een prettig familiair bedrijf waar je je als kalnt nog gewaardeerd voelt.
Helder en duidelijk, staan altijd voor je klaar. Snel en pro-actief. Kan niet anders zeggen dan top service!
Denken met je mee en geven goed advies.
Bijzonder prettig!
Al vele jaren de wagen hier in onderhoud,nooit klachten dus goed.
Wij kopen er altijd een andere auto(2 st. in gebruik) Garanties worden altijd perfect nagekomen. Met reparatie wordt je altijd snel en prima geholpen, als reparatie tegen valt wordt eerst overleg gepleegd en wat de kosten zijn, leenauto bijna altijd aanwezig. Direktie, verkoop en monteurs zijn gevallige mensen. Wij geven \"Autobedrijf Vossenbrink` dan ook graag een 9 bij de beoordling.
Positief. Met aandacht voor mij als potentiële klant. Persoonsgericht. De Vossenbrink deed een royaal voorstel voor inruilen oude Peugeot. En heeft de \' nieuwe\' auto uitstekend afgeleverd. Allemaal volgens de gemaakte afspraken.
Zeer klantvriendelijk, altijd tijd voor een advies of bijpraten.
Distributie riem laten vervangen icm een onderhouds beurt. Geholpen door vakbekwaam personeel welke net een stapje verder gaan in hun service dan gewend bij de merkdealer. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding mogen ervaren.
De service en klantvriendelijkheid is uitstekend. Er wordt met je meegedacht en altijd iemand bereid je te woord te staan.
Uitstekende service, staan altijd klaar.
ik ben tot op heden tevreden over het bedrijf. Deskundigheid kan ik als leek niet beantwoorden, dus vandaar dat ik een 6 heb gegeven. Prijs/kwaliteit is om die zelfde reden een 7. Ik ben in principe wantrouwig bij garagebedrijven, aangezien ik een paar slechte ervaringen heb gehad en in mijn omgeving heb gezien. Tot nu toe heeft Autobedrijf de Vossenbrink mij nog niet teleurgesteld.... in tegendeel!
Betrouwbaar, goede service. Uiterst vriendelijk familiebedrijf.
Garage de vossenbrink is voor mij een plezierige garage. personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor de klant. Bij vragen wordt je deskundig geholpen.Ik zou de garage bij vrienden en fam. zeker aanbevelen. In het kort een fijne, kleinschalige, betrouwbare garage.