Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de vriendelijke ontvangst, vakmanschap en betrouwbare auto's. De communicatie wordt als helder ervaren en er wordt proactief meegedacht. Afspraken worden nagekomen en de service is vaak uitstekend met duidelijke garantie.
Nieuwe auto gekocht perfecte service en komen afspraken na gewoon super garage
michael jansen
Dalfsen
goed bedrijf, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.
gerard
delden
We zijn goed en netjes geholpen het was de eerste keer dat we er waren. De aflevering van de auto is helemaal netjes en goed verlopen.
Henk
Goor
Prima garage waar je goede afspraken mee kunt maken. Zeer vriendelijk geholpen en tevreden over de gekochte auto!
Ton
Barneveld
Goede service, prettig personeel
Marian Extercatte
Delden
Contact was goed en prettig. De gekochte auto is zeer goed. Inruil ook prima. Aan alle afspraken voldaan. Perfect.
Rob
Haaksbergen
Wij hebben onze (jonge) occasion bij Vossenbrink gekocht en werden keurig behandeld zowel bij de verkoop als bij aflevering. Er mankeerde nog een kleinigheidje aan de auto (die bij het klaarmaken van de auto niet te merken was) maar ook dit werd keurig opgelost onder garantie. Aanrader dus!
28 August 2025
Hoogezand
Goede service vriendelijke mensen
Cor
Haaften
Occasion gekocht, trekhaak gemonteerd en beurt gedaan, auto op afgesproken datum netjes afgeleverd.
Hans Heersink
Haaksbergen
Komt afspraken goed na. Zeer vriendelijke broers.
Jan
Hengelo
Een garage waar verder wordt gedacht dan symptoombestrijding. Geen automonteurs maar autodokters :-)
17 May 2025
Nico en Tanja
Enschede
Heb een mooie auto gekocht, Makkelijk te onderhandelen ben er heel blij mee
15 May 2025
Hariet
Kloosterhaar
levert prima vakmanschap en werkt volgens afspraak!
21 April 2025
S.
Borne
Ik heb het hele proces, van uitleg over de auto van mijn keuze, het komen tot een overeenkomst, en de aflevering als zeer plezierig ervaren. Alles geheel volgens afspraak, no-nonsens, attent, deskundig, en met zichtbaar werkplezier. En dan ook nog 's een heel fijne en goede auto geleverd!
Bert
Deventer
nvt
Astrid
Groningen
Aandacht voor koper en te kopen auto.
ben
Deldenll
Fijne mensen. Duidelijk.
21 March 2025
Marinus
De Waal
In een zeer moeilijke tijd zijn we zeer goed geholpen en hebben jullie alle medewerking verleend, om mijn man van af het ziekbed te helpen .ik ben jullie zeer dankbaar daar voor . Mijn man is inmiddels overleden.
20 March 2025
Ria
Goor
Dat is spijtig om te horen. Wij wensen u veel sterkte toe. Mochten we iets voor u kunnen betekenen horen we dat graag. Namens alle medewerkers van Autobedrijf de Vossenbrink.
Altijd in orde !!
8 February 2025
Stef en Ingrid
Delden
Vriendelijke broers en duidelijke afspraken over de koop en ze ook nakomen geweldig.
8 February 2025
sije
klazienaveen
Goede service en af handeling !
7 February 2025
Henny
Hengelo
ik heb er al verschillende merken auto's gekocht en altijd tot volle tevredenheid geweest over de service en de klantvriendelijkheid. goede inruilmogelijkheden.
7 February 2025
Huub