Apart
Wilde Vlastuin vergeten, maar ze blijven vragen om een review.
Contract gemaakt met inruil. Geen korting op de nieuwe en karige inruilprijs. Wij hadden haast, dus we kozen ervoor. Verkoper, welke jarenlang monteur was, heeft inruil geïnspecteerd en daarop bedrag gebaseerd. Hij vertelde dat ze weinig verdienen aan de verkoop, maar juist hun marge halen op de inruil. De inruil was aantoonbaar goed onderhouden en had zelfs een nieuwe motor van de fabrikant onder garantie. Ik kon de nieuwe auto direct meenemen, maar koos ervoor op zaterdag zodat de kids meekonden.
Die zaterdag met de hele familie blij aangekomen. Koffie, lollie, sleutels maar opeens kwam er een andere verkoper (stelde zich niet voor maar denk de eigenaar) en die stelde dat we voor de inruil 1000 minder kriigen.
We konden mee naar dicht kantoor om het te bespreken, maar het leek mij prima om en public hem de keuze te geven of hij wel of niet het contract wil respecteren.
Dat hoefde hij niet, zei hij, dat staat in de kleine lettertjes.
Dat maakte mij ook niet uit, je respecteert het of niet. Dus wij gingen met huilende "we willen niet met de oude" kids weer weg.
Direct naar merkdealer, "Rijdt als een zonnetje" stelt de inruilexpert en bood meer voor de auto dan Vlastuin. Dat wilde ik niet, deal van Vlastuin is voldoende, wel graag 2 lollies.
Vlastuin zou gelijk kunnen hebben dat de inruil door de eigenaar slechter beoordeeld wordt dan zijn verkoper en tevens oud monteur. Maar een inruil-expert en professionele garage die onderhoud pleegde zien dat anders. Ook achteraf stelt de fabrikant dat stelling van Vlastuin niet kan kloppen.
Ik wilde het bedrijf vergeten, maar wordt nu wel gek van de beoordelings-spam.
Ik maak geen conclusie; samengevat: verkoper was ook monteur, maakt deal, kom bepakt met kids en vrouw auto halen en contract wordt door eigenaar opeens niet gerespecteerd, maar na bijbetaling van een extra 1000 wel.