Kort bezoek maar uitstekend geholpen. Kan niet anders zeggen.
Kwam n keer terug voor iets kleins, maar geen probleem, hoor. Kom binnenkort voer iets groots, ben benieuwd hoe het gaat.
- Bedrijf/verkoper komt betrouwbaar over - Ontvangst prettig en ongedwongen - Garage en showroom zien er netjes uit - Afspraken t.a.v. afleveren van auto zijn nagekomen
in een woord \"fantastisch\"
Perfect en eerlijk zaken doen goede service
Leuk gezond bedrijf goede concept betreft verkoop auto\'s ! Keurig en correct geholpen leuke mensen en een toffe eigenaar ! Top toko !
Uitstekende ontvangst. We konden direkt een proefrit maken, zonder dat er eerst een kopie van het rijbewijs moest worden gemaakt.Dat gaf ons al veel vertrouwnen. Inruilprijs prima. Steeds het gevoel gehad dat we op een eerlijke manier zaken met elkaar deden. Snelle service. Auto was binnen enkele dagen gereed inclusief grote beurt en APK. Het regelen van een proefrit in een mini cabrio werd direkt geregeld via een vriend in een naburige plaats.Ook helemaal top. Wij zijn zeer tevreden.
Afgelopen januari een Opel Astra Twintop aangeschaft bij Vlastuin. Aanvankelijk wilde ik de auto zonder garantie kopen, echter bood dhr Willem Vlastuin voor een bescheiden meerprijs 6 maanden Bovag garantie aan. Gelukkig heb ik hier gebruik van gemaakt, want de auto is een paar maal terug geweest vanwege een hardnekkige storing in het Abs-systeem. Deze garage heeft er vervolgens alles aan gedaan om de storing te verhelpen. De chefwerkplaats Jan was zeer betrokken om het probleem te verhelpen. Zonder gezeur ook ieder keer een nette leenauto meegekregen. Het lijkt er nu op dat het probleem nu ook structureel is opgelost. Ook een paar andere kleinere aandachtspunten zijn ook perfect opgelost. Dit is een nette en professionele garage. Koop hier met gerust hart een occasion!
Prima service, fijn familiebedrijf van de \'oude\' stempel.
Ondanks dat we een goedkopere 2e hands auto hebben gekocht bij Van Vlastuin Auto\'s, worden we altijd serieus genomen bij vragen of reparaties. Er wordt meegedacht, zijn eerlijk en we hebben altijd prettig contact.
Gisteren een Skoda gekocht bij vlastuin, gesprek verliep prima er werd gewoon ruim de tijd genomen met een bak koffie er bij. Kon de skoda even meenemen naar huis, dat was geen probleem. Heb de auto met 6 maanden Bovag garantie gekocht, nieuwe apk & grote onderhoudsbeurt , en alle afspraken heeft hij op het Bovag koopcontract gezet voor het herstellen van diverse cosmetische krasjes e.d. op de auto. Ik wilde de auto eigenlijk meteen meenemen maar hij gaf aan de auto liever kant en klaar gepoetst en netjes af te willen leveren. a.s. donderdag ga ik de auto ophalen, dan zouden alle punten uitgevoerd moeten zijn. Kan nu dus nog niks zeggen over de auto met evt. problemen, maar hij reed lekker in ieder geval, wordt vervolgd dus. Tot zover in ieder geval tevreden!
Geachte lezer/potentiële autokoper, Met plezier kijk ik ook terug op de gesprekken met de koper van de VW Passat. Het is jammer, dat er een discussie met deze klant ontstaan is. Maar het is goed dat er een discussie ontstaat over het kopen zonder of met garantie en wat daarvan de gevolgen zijn. Mijn advies aan mensen die een auto willen kopen: als het mogelijk is, koop een occasion met 6 maanden BOVAG-garantie. De praktijk (zoals dit voorbeeld) leert ons, dat wij als bedrijf discussie krijgen met een autobezitter op het moment dat er wat aan de auto mankeert. Men vergeet dan, dat de auto zonder garantie gekocht is (lees voor een lager aankoopbedrag) met alle risico\'s van dien. Met 6 maanden BOVAG-garantie is er geen ruimte voor onenigheid! Hartelijke groeten, Willem van Vlastuin
Ten eerste deel ik de negatieve reviews: goed gesprek vooraf (gunnen elkaar de deal, perfecte auto, etc), maar als de eerste ellende komt, is men niet thuis! Overigens wel opvallend veel reviews voor dit bedrijf, als ik deze vergelijk met andere bedrijven (ik insinueer niets). In juni hebben wij hier een Volkswagen Passat gekocht. Na prettige gesprekken voorafgaand aan de verkoop, hebben wij besloten om de auto te kopen met beperkte garantie, maar wel met grote onderhoudsbeurt. 6 maanden na dato al een veelvoud aan incidenten, waaronder: - defecte airco compressor - kapotte accu - versleten remblokken (ondanks de grote onderhoudsbeurt) - storingen op alle cilinders (regelmatig probleem) Ondanks dat wij de auto nog hebben laten nakijken bij dit bedrijf, is van enige coulance geen sprake. Wij kregen zelfs een rekening van 150 euro gepresenteerd, zonder dat er iets is gevonden (uiteindelijk blijkt het euvel zelfs in de computer van de Volkswagen bekend te zijn, waardoor deze gratis wordt opgelost=werkplaatsactie). Dit alles zou volgens de dealer onder het normale risico van een auto vallen. Als je een goede auto koopt, kan je prima afdoen bij Vlastuin, maar het wordt vervelend als je een auto met gebreken bij deze dealer hebt aangeschaft. tip: http://www.anwb.nl/rechtshulp,/koop-en-verkoop/klachten-na-aankoop/Klachten-na-aankoop.html
goed, deskundig, toegankelijk, klantvriendelijk
Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ben zeer tevreden.
Prima garage. De mensen houden zich goed aan de afspraken. Ze zijn heel correct in de omgang. Het bedrijf ookgt netjes. Reparaties worden altijd goed gedaan. En dat alles tegen een goede prijs. Kortom: ik ben een zeer tevreden klant.
Plezierig, persoonlijk en betrouwbaar.