goede service, goed behandeld

Positief, vriendelijk, correct behandeld en komen afspraken na

goede service, goed behandeld

Onlangs een nieuwe auto gekocht en dik tevreden! Kundig, eerlijk en betrouwbaar!

Super vriendelijk geholpen.

Goede ervaring gehad

goede service, goed behandeld

Keurig ontvangen door receptioniste. Kindvriendelijk bedrijf. (speelhoek, kinderdrank) Snelle service, nieuwe apk, overschrijving, bankzaken etc.

voldoende, een redelijke ervaring

Goed, vriendelijke verkoper, werd met ons mee gedacht. auto zag er bij ophalen mooi gepoetst en gecleaned uit. over de auto kan ik na een week nog niks beoordelen

goede service, goed behandeld

Begin februari een audi gekocht bij dit autobedrijf.

goede service, goed behandeld

Dit is een fijne en prettige zaak. Goede service, zonder flauwekul.

perfect, zeker aan te bevelen

prettige ontvangst en afhandeling , kortom een betrouwbaar bedrijf die de afspraken ook nakomt

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Prima, klantvriendelijk, service gericht, nemen de tijd voor je

perfect, zeker aan te bevelen

Spontaan langs gegaan om naar een auto te kijken welke ik op internet had gevonden. De manier waarop ik geholpen werd en uiteraard de auto zelf gaven mij de reden om meteen deze auto aan te schaffen bij van Vlastuin Auto\'s. Nadat de koop gesloten was telefonisch prijsopgave gedaan naar een additionele trekhaak en ook hier werd ik keurig geholpen en deze was bij de aflevering dan ook keurig gemonteerd op mijn nieuwe auto. Dit bedrijf is dan ook een echte aanrader. Je wordt keurig ontvangen en te woord gestaan. Iets wat jammer genoeg nog zeldzaam is in deze tijd. Gisteren nog met een vriend naar een ander occasioncentrum hier in het dorp bij mij geweest. Na 1,5 uur daar rondgelopen te hebben en in - op en onder de auto na keuze te zijn geweest zijn we maar weg gegaan. Niemand maar dan ook niemand die enige aandacht aan je schenkt. Triest. Dit is dan ook zeker het niet het geval bij van Vlastuin. Een dikke 10 voor dit bedrijf qua klantvriendelijkheid en service. Een echte aanrader.

goede service, goed behandeld

Ik heb al eerder een recensie geschreven over mijn Astra Twintop. Helaas ging na de garantieperiode het cabriodak defect. Ondanks dat de garantie net verlopen was, waren zij bereid om te kijken wat Vlastuin nog voor min kon betekenen. De auto heeft daar wel een tijdje verbleven omdat het probleem lastig te ontdekken bleek(bekend probleem van dit dak). Gelukkig was de auto dan toch gerepareerd en kreeg ik de auto weer mee. De bijbehorende rekening was ook zeer coulant. Gewoon goede garage!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Goed advies en fijne begeleiding bij aanschaf en onderhoud van de auto\'s

Was zeer goed

voldoende, een redelijke ervaring

goed behalve mijn laatste repartie ik had een gerammel achter in mijn rem nu hoor ik het weer dus kom nog terug kunnen ze het goed reparen

goede service, goed behandeld

Keurig ,net en leuk bedrijf. Erg klantvriendelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Mooi bedrijf. Ze laten je rustig kijken naar wat je wil en geen verkoper die achter je aan zit top

goede service, goed behandeld

In de maand juli voor het eerst een bezoek gebracht aan Vlastuin Auto\'s B.V. i.v.m. een gebruikte auto welke op de website stond vermeld. Ik was enthousiast over de auto en wou graag een proefrit maken. Willem van Vlastuin vond dit geen probleem, maar ging wel met mij mee. Dit vanwege het feit dat een aantal weken daarvoor de tweede auto dit jaar was ontvreemd. Ik heb de afgelopen periode veel auto\'s bekeken en proefritten gemaakt, maar dit was de eerste keer dat de verkoper mee ging met een proefrit. Maar goed, wat maakt het uit? Ik heb er geen hinder van ondervonden en onderweg vertelde dhr. Van Vlastuin nog het e.e.a. over de auto. Een aantal dagen later terug gegaan om de koop te sluiten. Vervolgens heb ik begin deze week de auto opgehaald, aangezien mij dit beter uit kwam. Bij thuiskomst wel iets tegengekomen wat ik bij de aflevering over het hoofd had gezien en wat dus hersteld moet worden. Hiervan heb ik Willem gelijk op de hoogte gesteld en hij gaf aan dat het raadzaam is om een tijdje met de auto te gaan rijden en om zodoende te bepalen of er nog overige punten te ontdekken zijn. Want, zoals Willem zei, \"je kan beter een keer terugkomen voor bijvoorbeeld een vijftal dingen die we in een keer aanpakken, dan vijf keer voor een ding. Hierin heeft Willem zeker gelijk. Gezien mijn ervaring tot heden heb ik er volledig vertrouwen in dat dit netjes wordt opgelost. Vlastuin Auto\'s B.V. is een nette garage met een breed aanbod aan auto\'s. Zowel de werkplaats, de showroom binnen en het buitenterrein zien er verzorgd uit. Willem is een nette man en zijn passie voor auto\'s is goed te merken. Al met al zeer tevreden over het bedrijf!

Holleweg 20

3925 LW Scherpenzeel