Tot nu toe prima

Service & contact tot nu toe prima! Ik heb de auto nog niet in mijn bezit, dus kan daar nog niet zo veel over zeggen

Fijn contact en duidelijk

Al voor de tweede keer een auto aangekocht, dat zegt denk ik genoeg.

Prettige ontvangst

Bij Versteegen Auto's gaan kijken voor een occacion. Goed geholpen door de verkoper en een fijne proefrit met de auto gemaakt. Daarna alle puntjes op de i gezet.

Goed en eerlijk adres voor een gebruikte auto

Onlangs een ons passende auto gezien bij Versteegen Auto's. Na een proefrit met Sven kijken of we tot elkaar konden komen. Dat bleek geen probleem; alle puntjes die we hadden werden opgelost en na een week stond de auto klaar. Na een paar dagen rijden bleken er nog een paar kleine dingen te zijn, ook dat werd netjes opgelost. Dat rijdt nog eens lekker! En wij hebben het voordeel dat het in de buurt is.

altijd netjes en goed geholpen

Altijd goede ervaringen tot nu toe

Bandenwissel

Netjes, snel en ook mijn auto nog gewassen Toppers

Prima service.

Hulpvaardige en prima vakmensen.

Duidelijk en snel

Voor mijn beurt is de auto op dezelfde dag weer afgeleverd met een wasbeurt erbij.

Leuk bedrijf met mensen die er verstand van hebben

Vorige week een auto gekocht . we zijn goed geholpen en de auto is perfect afgeleverd!

Goed geholpen

Snelle en adequate service , vriendelijk personeel

Goede vakmensen, eerlijk, vriendelijk.

Ik ben al jaren een tevreden klant en ook de familieleden

Aftersale was niet zo goed geregeld!

Hier een jonge auto gekocht voor een nette prijs. Verkoop ging, zoals je mag verwachten, ontspannen en zeer gemoedelijk. De auto verkeerde in perfecte staat en verder niets op aan te merken. Op de motorkap zat wel wat vogelpoep maar was geen probleem om dit weg te poetsen. Tijdens ophalen auto was er (nog) niets aan deze vlek gedaan. Vlek was niet klein we hebben het niet over een bescheiden flufje. Bij het ophalen dit aangegeven en we zouden gebeld worden voor een afspraak. Helaas zijn we niet teruggebeld en ook nadat we zelf gebeld hadden nog geen concrete afspraken kunnen maken. Uiteindelijk maar langsgereden en toen is er een afspraak gemaakt. Bij ophalen auto was een deel verwijderd maar een deel ook nog zichtbaar. Zit helemaal in de lak en krijg je er dus niet meer uit. Beetje jammer, was men hier eerlijk over geweest dan hadden we mogelijk een andere keuze gemaakt. Ook jammer dat er geen voorstel vanuit Versteegen kwam voor een mogelijke oplossing. We hebben nu een auto gekocht voor €20.000 en inruil auto welke nu voor €4500 wordt aangeboden op marktplaats met een lelijke witte vogelpoepvlek op een zwarte motorkap. Maar het is wat het is. We gaan nu op eigen kosten de motorkap opnieuw laten spuiten. We wilde hier tevens een tweede auto kopen maar we voelen ons niet ok hierover.

Hele goede vervice

Ik kom er alle jaren heb er alle 5 auto gekocht heb met de 5 auto s nooit problemen gehad en ze hebben hele goede service zal niet zo snel naar andere garage gaan wij worden hier altijd zo goed geholpen en zo

Een vakkundig, service gericht bedrijf dat zijn klanten kent en

Bij Versteegen word je altijd vriendelijk te woord gestaan. Ze leveren degelijk werk, zijn klantgericht en de communicatie is goed.

Mijn auto in goede handen

Betrouwbaar, meedenken, ik ben al jaren klant. Gewoon een eerlijke prijs, en kwaliteit is gewoon goed!!

Heel klantvriendelijk en vakkundig.

Ik kom al jaren tot volle tevredenheid bij Garage Versteegen.

Prima service, diect goed geholpen

Ik kreeg een melding mbt de bandenspanning. Direct even langs Versteegen gereden. Daar is de auto direct even uitgelezen, en is het probleem verholpen. Prima!

Warme ontvangst en gastvrij bedrijf

Super geholpen.

Prettig en vakkundig geholpen

De garage dacht mee door een tweedehands reserveonderdeel voor mijn auto te zoeken, waardoor de reparatie de helft goedkoper is geworden

Buitengewone service

Top geregeld inruil en nieuwe auto. Zeer tevreden

Eerlijk, vriendelijk, duidelijk

Meedenkend, flexibel, zeer kundig personeel

Prima bedrijf klantvriendelijk

Komt afspraken na en betrouwbaar

Klantvriendelijk, prima service.

Prettige ontvangst, goede service.

Een goed gevoel en eerlijke prijzen

Ondanks de extreem veranderde prijzen van auto's kan je hier een jonge occasion vinden met de kop eraf, terwijl bij andere bedrijven je prijzen van auto's van 1 jaar oud ziet waar je meer betaald dan de cataloguswaarden. en voor mijn inruil auto ook een nette prijs gekregen.

Europaweg 1

2381GR Zoeterwoude