Goede service en vakbekwame monteurs.

Prima geholpen en mijn is gewassen na de service beurt.

Garage waar je vertrouwen in kan hebben

Prijs/kwaliteit. Goed Service. Goed Klantvriendelijk Zeer goed

Vriendelijk personeel. Goed geholpen!

Perfect geholpen

Pech met losse rubber snel opgrlost

Versteegen Auto's is zeer behulpzaam, vriendelijk, eerlijk en biedt auto's voor een eerlijke prijs

Bij Versteegen Auto's heb ik mijn Ford Fiesta ingeleverd en een Peugeot 308 gekocht. Hierbij heeft Sven mij uitstekend geholpen. Gedurende het gehele proces -inclusief proefrit en het regelen van de overdracht van de auto- ben ik door hem enthousiast, vriendelijk en ontspannen benaderd. Geen gedoe, geen stress. Hier kom ik graag weer terug.

Goed geholpen.

Duidelijk geïnformeerd over gebruikte auto. Herkomst en staat van onderhoud. Proefrit gedaan. En snel overtuigd. Garantie aanbod en inclusief beurt afgeleverd. Ik zeg 10 punten.

Snel en goed geholpen

supersnel geholpen met een lekke band

supersnel geholpen met een lekke band

Goed en snel geholpen.

Zeer fijn

Auto gekocht 1 maand geleden, nu is de accu stuk maar ze hebben het dezelfde dag nog gratis gemaakt!

leveren prima kwaliteit en service

In september een 7 jaar oude occasion bij Versteegen gekocht na overleg over inruil en andere zaken voor een acceptabele prijs en met 1 jaar BOVAG garantie. Een onvoorzien probleem in de weken daarna werd snel hersteld. De mensen van verkoop en reparatie zijn snel en plezierig benaderbaar en naar mijn mening kwaliteit- en servicegericht.

De klant staat centraal

Probeert de klant te ontzorgen voor onderhoud van de auto. Goede technische kennis. Doelgericht.

Zeer klantvriendelijk

Ze hebben hun uiterste best gedaan om de auto te vinden die wij zochten en zijn daar in geslaagd!

Kort en krachtig: prima ervaring bij aankoop auto.

Prima ervaring bij de aankoop van mijn 'nieuwe' Mazda; afspraken worden nagekomen. (niet altijd vanzelfsprekend....) Het viel mij op dat ik vanaf het moment van 1e bezichtiging, op geen enkele manier werd 'gepushed' tot een aankoop. Alles op en erg relaxte wijze. Ik zou Versteegen Auto's aan ieder aanbevelen!

Attent op een auto gewezen, dus kijken.

Vaste klant. Korte opmerking over een andere auto gemaakt en meteen een mooie tip gekregen. Is wel attent en wordt zeker gewaardeerd.

Zeer prettige bediening

Vertrouwd en prettig

Snel, goed en klantvriendelijk.

Toen ik belde, kon ik gelijk terecht. Ruitenwissers zijn geplaatst terwijl ik wachtte. Top service.

Bij de aankoop van een vervangende automobiel en inruil van de huidige auto ben ik uitstekend geholpen door Versteegen auto’s. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt, en vervolgens hebben zij de auto gevonden die aan mijn wensen voldeed. De afhandeling en service van het bedrijf is ronduit goed. Mijn complimenten heren!! Bij een volgende aanschaf zal ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf.

Probleemgericht juiste oplossingen vinden.

In goed overleg worden geconstateerde gebreken opgelost. Zeer cliëntvriendelijk.

Goed en eerlijk geholpen

Ik heb mijn auto gekocht bij Versteegen, ik werd goed geholpen en ze waren eerlijk tegen mij. Geen verkooppraatjes etc. gewoon oprecht waar het voor staat! Top!

Klantgericht, vriendelijk, goed geprijsd

Fijne service, persoonlijk. Eerlijke prijzen.

prettig contact

Gewoon goede service, contact is altijd prettig, je voelt je echt 'gezien' als klant, ze kennen je persoonlijk.

Fijne garage

Als er een klein probleem is lampje vervangen of banden op pompen helpen ze je meestal even tussendoor.

heel goed mooie inruilprijs gekregen

2 e hands auto gekocht Mocht die vooraf door mijn eigen garage laten bekijken Probleempjes snel en goed opgelost

Europaweg 1

2381GR Zoeterwoude