Top service vriendelijk en behulpzaam personeel

Top service vriendelijk en behulpzaam personeel

Zeer klantvriendelijk en goede prijs!

Zie bovenstaand. Ook erg betrouwbaar en goede service verlening!

Duidelijke afspraken

Op korte termijn afspraak mogelijk, duidelijke informatie, ongevraagd toch fijn in de wasstraat geweest.

Klantvriendelijk, persoonlijk, meedenken

Ze zijn er bijzonder klantvriendelijk. Daarbij wordt je persoonlijk begroet en denken ze mee met je wensen.

Zeer netjes en vriendelijke werknemers

Goed geholpen

Altijd snelle, goede en betaalbare service!

Een fijne garage waar ik al jaren kom!

Prima service en zelfs een wasbeurt , nou wat wil je nog meer.bedankt Marcel , Gert Jan ,Pieter

En de rest die evt. aan onze auto gewerkt hebben

vriendelijk en deskundig

Volkomen vertrouwen in deze garage.

Netjes geholpen en goeie service

Een aardige verkoper dringt niet aan en laat je rustig kijken. Komen afspraaken na en netjes geholpen.

Goede ervaring

Super aardig personeel, mooie prijs en auto nog gewassen ook!!

Snel en goed opgelost, super

Mooie garage, die zeer klantvriendelijk zijn.

altijd vriendelijk

Vertrouwd adres

Top zoals altijd ga zo door zou ik zeggen !!

Zeer fijne ervaring bij aankoop occasion

Zeer prettige aankoop van een occasion bij Versteegen auto's te Zoeterwoude. Erg vriendelijke bejegening. Uitermate prettige voorlichting en onderhandeling zonder poeha. Uitstekende verzorging van wensen en aandachtspunten mbt de nieuwe auto. Snelle aflevering van de auto, allerhande dingen mbt de nieuwe auto zeer goed in orde gemaakt waardoor hij meer dan pico bello voor ons klaar stond. Klantvriendelijk, to the point. Fijne zaak!

Positief en fijn gevoel wanneer je hier binnenstapt.

Ruim opgezette showroom waar men op een fijne manier probeert erachter te komen wat de klant zoekt. Niet opdringerig en toe de point. Daar houden we van.

Service was uitstekend klantvriendelijk

Goed advies, betrouwbaar en snel.

Prima service , snelle oplossingen voor een goede prijs.

Prima vriendelijk bedrijf. Komen hun afspraken goed na en gaven goede inruilprijs

Ben op 2e pinksterdag wezen kijken. Had interesse in een Mercedes CLA, maar had niet gezien dat hij donkere achteruitrijden had (vind ik lelijk). Na proefrit gesprekje: “ ruiten kunnen we omruilen voor normale kleur!”. Ook goeie prijs voor de oude auto. Blij met de service! Hoi

Ik ben snel en correct behandeld.

Prima. Altijd vriendelijk.

Oprecht, eerlijk en goede service

Versteegen is altijd vriendelijk en behulpzaam. We hebben jaren geleden een auto bij hen gekocht uit 2005 en blijven voor onderhoud en keuringen terug gaan omdat we goed en eerlijk geholpen worden.

Geweldig klantvriendelijk en behulpzaam

Service en klantgerichtheid en dat met goede kennis en prijs!!

Een hele fijne en keurige garage met aardige medewerkers

Netjes geholpen mij nieuwe auto keurig afgeleverd

Vakmanschap

Weer prima geholpen bij Auto Versteegen. Service is groot.

Europaweg 1

2381GR Zoeterwoude