hele goede en vriendelijke service

wij werden snel geholpen en correct!

Prima service!!

Keurig werk weer afgeleverd!

We zijn goed geholpen door de medewerker van jullie bedrijf

Er is goed met me meegedacht.

Ik waardeer de pro-actieve houding en de service .

Een vertrouwd bedrijf.

Een familiebedrijf waar persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat en met kundig personeel in de werkplaats.

Uitstekende service en prettig contact!

Kleine gebreken worden direct opgelost. Prettig om zo'n garage in eigen dorp te hebben.

Topgarage. Niets op aan te merken

Altijd goede ervaringen met Versteegen. Doen wat afgesproken is en stemmen op tijd af bij onverwachte werkzaamheden.

Klantvriendelijk en snel

Staan meteen gereed voor een klusje tussendoor!

Goede service vriendelijkheid

Ik ben al jaren een tevreden klant van Versteegen

ALLTIJD GOED GEHOLPEN

Goede service.

Inmiddels derde auto gekocht en tevreden.

NVT

NVT

Goede service en helder advies

Goede service en helder advies. Denken met je mee.

Top bedrijf

Je word altijd goed geholpen Als der wat is kan je altijd bellen of even langs Erg klantvriendelijk Gewoon super

Goede service en fijn personeel

Auto werd helemaal klaar gemaakt voordat we deze kregen. Goede service! Mooie prijs/kwaliteit verhouding

De reparaties en onderhoudsbeurt met APK zijn netjes uitgevoerd

Goede service, netjes te woord gestaan en uitgelegd wat de kosten zijn door vooraf te bellen. De koffie is ook lekker.

Zeer klantgericht.

Al veertig jaar dik tevreden. Er wordt zeer goed met je meegedacht. De service is optimaal.

Service tot in de puntjes!

Zowel ontvangst bij receptie, de werkzaamheden en algehele indruk: uitstekend. Bij aankoop en bij onderhoud. Je voelt je welkom!

Topgarage met fijne service

Altijd bereid tot meedenken en goede adviezen

Super aanbod van auto’s en geweldig geholpen!

Mooi aanbod van auto’s, goede merken, vakkundig en prettig geadviseerd en betaalbaar. Service staat hoog in het vaandel aldus de heren Versteegen.

Jammer dat de handleiding van de mediacenter van de aangekochte CLIO er niet meer was,

Mijn eerste ervaring is prima

Plezierige ervaring, duidelijke afspraken goed nagekomen. Auto was verrassing

Snelle goed en vriendelijke service

Met de nodige vakmanschap mijn BMW Z3 snel en goed gerepareerd.

Zeer servicegericht!

Luisteren goed naar wat een klant vraagt en spelen daar op in binnen hun mogelijkheden

Vriendelijk en betrouwbaar

De medewerkers zijn behulpzaam, eerlijk en betrouwbaar. Ze zijn alle afspraken met mij nagekomen en ik ben zeer tevreden met hun service!

Europaweg 1

2381GR Zoeterwoude