Ik ben goed geholpen, zowel wb technische hulp als de communicatie daarover en de voortvarendheid ook oké.

Goede service en vriendelijke medewerkers!

Auto Versteegen is een bedrijf met een plezierige uitstraling, en een goede persoonlijke service!

Klantvriendelijk en kundig

Apk en goed gekeken wat er nog meer nodig was. Prima verlopen

Probleem snel en netjes verholpen!

GEWELDIG

Top service! Snel en goede kwaliteit

Meedenkend

De verkoper was heel vriendelijk en vooral geduldig met mijn dove oude vader. Verder werd er snel gereageerd op ons verzoek langs te komen. Eerlijke partij. Prijs was iets aan de hoge kant, maar dat is de markt op dit moment nu eenmaal met kleine tweedehands auto's.

Toppie

Zeer goede behandeling.

Top service

Top service

Zoals gebruikelijk uitstekende servicebij een bedrijf dat je al jaren kent

Niets meer toe te voegen aan eerdere reacties. Altijd plezierig en prima ontvangst. Kind aan huis, zelf een kopje koffie inschenken en terwijl ik wacht heerlijk verder lezen in mijn boek. Prima garagebedrijf.

snel en vlot geholpen

Fijn dat ik gebeld werd IVB wegomlegging

Betrouwbaar! En top service.

Weer blij met jullie service.

winterbanden er weer onder, auto schoon gewassen weer mee

Weer veilig op de weg met de winterbanden er onder, de auto weer lekker schoon mee gekregen.

Perfecte service!

Ik stond in de spits met pech langs de weg. Mijn auto gebracht naar Versteegen en ik werd meteen geholpen. Tegen een klein tarief kon ik zelfs een leenauto meekrijgen. Binnen een dag was m’n auto klaar. Vriendelijk personeel, goede service en snel! Ik ben zeer tevreden.

.....

...

Supersnel geholpen en een lekker snelle wasbeurtje erna

Heerlijk dar er direct werd geken of het tussendoor kon. Lampje verwisseld en bandenspanning gemeten. Tijdens het wachten lekker bakkie koffie gekregen

Prima service bij een lekke band

Onze auto is snel door Versteegen opgehaald, en de band was nog dezelfde ochtend gerepareerd. Dank!

Vriendelijk personeel mooie auto's

Auto net opgehaald. Fantastisch geholpen door Sven. Bij binnenkomst voel je je gelijk welkom, kopje koffie en proefrit. Nu genieten van de mooie mazda cx3. Bedankt Sven.

Super service

Ontzettend fijne garage, denken in alles mee, perfecte service!!

Toppi

Uitstekend geholpen en een goed advies voor een noodzakelijke toekomstige beurt. Dit inclusief kosten calculatie dus kan gaan sparen

Goede persoonlijke service

Wij zijn goed geholpen door de zeer vriendelijke medewerkers bij het uitzoeken van onze eerste auto!

Uitstekend en deskundig autobedrijf

Zeer deskundig, uitstekende service

Prima geregeld

Goede service en meedenken

Heel prettig!

Eerlijk en fijn personeel!

Goed prima service

Volgens afspraak netjes alles afgehandeld

Goed verlopen, duidelijke communicatie

Vanaf aspraak maken t/m ophalen van de auto is het spoedig verlopen. Net gewerkt en duidelijk gecommuniceerd

Europaweg 1

2381GR Zoeterwoude