prima service

vlot afspraak kunnen maken; auto netjes conform afspraak opgehaald en schoon teruggebracht.

Snelle service, vriendelijk contact, heel fijn.

Ik had een kapotte ruitenwisser en mocht even tussendoor, snel verholpen, heel fijn!

uitstekende sevice

Audi online gekocht en mijn auto ingeruild, zoals afgesproken stond de auto klaar tip top verzorgd Zo moet het zijn. Ik beveel Versteegen auto's aan.

Prima service met persoonlijke noot

Heldere communicatie en vriendelijke hulp. Alle openstaande puntje bij aankoop netjes opgelost.

Goed en fijn geholpen, dank! Patricia Kortmann

Fijn dat er zo snel naar een oplossing gezocht werd. Super!

Communicatief, eerlijk, recht door zee. Heel soms een foutje, dat wordt meteen toegegeven.

Toelichting is niet nodig.

Fantastische info en dienstverlening. Zeer deskundig.

Zie boven

Lekke band.

Ik ben keurig geholpen

Een hele plezierige benadering van de verkoper en een prima service!

Fijn

Snel geregeld , goed met mij meegedacht en een goedkope oplossing voor mij bedacht + een schone auto terug gekregen! Erg fijn geholpen :)

Heel tevreden, zoals altijd

Altijd erg tevreden!

Wordt altijd naar volle tevredenheid vakkundig teholpen.

Levert altijd goede auto's en de servicebeurt altijd perfect.

Leuk bedrijf met mooie auto's en prima verkoper Sven.

Er werd goed geluisterd naarmijnwensen door Sven en hij was zeker niet te opdringerig . Goede informatie over de auto's. Ik ben ook geslaagd voor een mooie auto.

prima!

Alles goed geregeld, zeer klantvriendelijk!

Gezellige en vakkundige ervaring ook voor VW

Sinds een bezoek aan de Chinees, vele jaren geleden, zijn wij klant bij Versteegen Auto's en ook deze Multivan doet het er goed bij. Ook de T Cross is voor zijn eerste onderhoud hier geweest en tuft vrolijk over Europese wegen. Ga zo door dan kan ook de nieuwe Multivan T7 hiervan genieten. De BMW van Patricia komt nu ook voor onderhoud.

Zeer goede ervaring

Het contact komt heel vertrouwd over. Het meeleven en meedenken is heel goed.

Bij het kopen van onze nieuwe auto zijn wij snel en vriendelijk geholpen. We zijn super blij met onze nieuwe auto en de service die we erbij kregen.

Prettig, vriendelijk, to the point en no nonsense

Prettig en vriendelijk geholpen. Verkoper Sven was kundig en wist onze vragen te beantwoorden. Goede inruilprijs voor oude auto ontvangen.

Vriendelijk en deskundig

Zeer vriendelijke omgang met de klanten en deskundige advies

Tot op heden prima sevice

Problemen worden netjes op gelost.

Goed en vriendelijk geholpen

Altijd goed behandeld

Al jaren lang klant.

Geweldig familiebedrijf, die goed luistert en helpt.

Je wordt keurig ontvangen en ze nemen de tijd voor je. Ze denken met je mee en proberen samen met jou de beste oplossing te vinden. Zeer goed geholpen en prima service.

Zoals al jaren heel goed

Vanaf de aankoop in 2015 tot nu altijd prima, zowel het onderhoud van de auto als het contact met mij!

Uitstekende dienstverlening

Kwakkelende linkervoorband. Vrijdag de auto gebracht en zaterdag weer met een nieuw paar voorbanden de weg op. En de auto ook nog eens gewassen.

Europaweg 1

2381GR Zoeterwoude