Uitermate teleurstellend.

Auto gekocht onder voorwaarde dat een aantal punten zouden worden gecontroleerd en hersteld. Nadat auto terug was geweest voor het herstellen van deze punten bleken er een aantal nog steeds niet hersteld. Mail hierover geschreven aan Versteegen, maar tot op heden (4 maanden later) nog steeds geen reactie van ze mogen ontvangen. Auto daarna laten controleren bij onze vaste garage en blijkt o.a. dat de schokbrekers die Versteegen had vervangen fout zijn gemonteerd. De motor liep naar ons gevoel "rauw", maar volgens Versteegen was er niets mee aan de hand. Blijkt dat de injectoren defect zijn. Met andere woorden: zie je bij Versteegen een mooie auto, koop hem niet !

Aardig en hulpvaardig

Ik heb een fijne nieuwe auto en de oude keurig ingeleverd. Alles prima en snel geregeld

Fijn contact en duidelijk

Nette en ook wel hartelijke ontvangst. Prettige gesprekken en goed geslaagd. Ging met goed gevoel weg.

Netjes, vriendelijk, behulpzaam en correct

Verkoper Sven is vriendlijk komt betrouwbaar over en als pluspunt niet opdringerig, natuurlijk is het een echte verkoper maar daar zit hij ook voor.

Gaat altijd goed

Gaat altijd goed en wordt ook vriendelijk geholpen. Alleen nieuwe/snelle manier van betalen, werkt nog niet.

Kundige, vakmensen. Nette, goede behandeling.

Al jaren klant, ook familieleden. Altijd kundig advies gehad en goed behandeld. Ik zou eigenlijk niet zo gauw iets weten te noemen waar ik over kan mopperen

service zoals het hoort en ik gewend ben bij versteegen

...............................

Teleurstellend

Ik maak een afspraak voor olie verversen. Word ik gebeld dat mijn accu nog maar half werkt en dat die me wel eens snel in de steek kan laten...dus vervangen kost 271. Maar doen dan...uiteindelijk betalen 571 euro. Ja zit 300 euro bij voor beurtje!!! Waar ik niet om vraag!!! Ik vind dit heel vervelend en zit me erg dwars.

Zeer goede ervaring!

Weinig ervaring! 2e hands auto gekocht via telefonisch contact, de auto werd bij mij gebracht, zo kon ik hem zien en er in rijden! En de koop was gesloten! Vandaag was de overdracht! Heel te vrede en blij!

Goede survice gehad

Klantvriendelijk kon gelijk terecht met een proef rit top geregeld

Erg tevreden

Prima zaak. Geen opdringerige verkoper. We mochten ook zonder problemen twee auto's proefrijden. Uiteindelijk eentje ervan gekocht. Geen gedoe met inruil. Prima Service. Top!

Heel goed

Vriendelijke mensen en goede service

Top! Zoals altijd.

Snelle afhandeling, heel vriendelijk.

Altijd blij!

Ik wordt al blij als ik het terrein op kom! Aardige mensen goeie service! Altijd blij dus ( behalve bij de rekening, maar dat hou je toch! ;-)) Dit kost jullie natuurlijk een fles wijn! Liefs ada

Zorgvuldig en persoonlijk

Ik werd met pech tussendoor geholpen met zeer goede en zorgvuldige communicatie

goede service

Goede service, winter/zomerbanden omgewisseld, juiste informatie/overleg i.v.m. te verwachten reparaties, auto weer gewassen mee gekregen.

prima service en flexibel

goede dienstverlening

Goede service en persoonlijk advies

Medewerkers denken goed mee! Wij waren op zoek naar een andere auto, en daarom een zoekopdracht aangevraagd. Uitstekend advies gekregen, en ze hebben een auto naar wens voor ons gevonden. Helemaal super! Ga zo door!

De technische behandeling van mijn auto was tot volle tevredenheid op een kritische opmerking na!

Het bevreemdt mij wel, dat bij het maken van de recente afspraak over olieverversing helemaal niets vooraf is gezegd over de feitelijke APK-keuring! Ik heb ook geen speciale APK-oproep hiervoor ontvangen. Vandaar dat ik hogelijk opkeek van de toch forse rekening. M.vr.gr. G.Bruinsma

Snel, prima, vriendelijk

Even bellen en snel daarna op de stoep bij ons thuis. Ondanks drukte zijn we prima geholpen

Top bedrijf

Goed bedrijf Vriendelijke Top klant service

Klantgericht en vakbekwaam!

Versteegen Auto's is een autobedrijf zoals ik dat al jaren zocht en nu eindelijk heb gevonden. Ze helpen je bij het vinden van een passende auto en ondersteunen je in het gebruik ervan met goede adviezen en vakbekwaam onderhoud. Heb je een plotseling probleem dan proberen ze je daarbij zo goed mogelijk te helpen. Ook niet steeds een andere medewerker, maar een familiebedrijf met een consistente ploeg van klantgerichte mensen. Ik woon in Den Haag, maar rijd graag naar Zoeterwoude voor de manier waarop ik er wordt geholpen.

Goede service, maar..

Prima geholpen, mooie auto en goede service. Wel bijzonder om m’n oude auto op de website terug te vinden terwijl mij verteld is dat deze door een derde zou worden verkocht. Hierdoor voel ik mij betreft de inruilwaarde toch enigzins in de maling genomen.

Zeer goede, nette en correcte service

Met doet wat men zegt

Europaweg 1