Perfecte service

Perfecte service, goede monteurs, snel geholpen, zeer schappelijke prijzen en nog aardige mensen ook! Kortom een uitstekend bedrijf om je auto te laten onderhouden en laten repareren.

Top service

In de ochtend gebracht voor apk. In de middag gebeld dat de auto klaar stond waarom gelijk werd verteld wat er gedaan is aan de auto.

Prima Vakmensen, lekkere koffie

Autotje gekocht, na een mankementje teruggebracht, en zonder woorden weer ingenomen en omgeruild voor een andere.

Zeer snel en meedenkend geholpen

Er werd snel gereageerd op mijn e-mail. Ik kon direct langskomen. Het euvel is snel verholpen. Ik ben vriendelijk te woord gestaan.

fijn geholpen door Corné & Marcel

Binnen 10 minuten zat de spiegel er in en nog advies. dank jullie wel mannen.

Zeer tevreden weer voor een jaar

Zie hier boven

Vriendelijk!

Heel vriendelijk geholpen!

Ben ongeveer 40 jaar klant en altijd tevreden over de servise

Vriendelijk, snel en kundig

Fijne service

Prettig zonder opdringerig te zijn

Niet opdringerig Helder met een goed antwoord op alle vragen Prettig geholpen

Gewoon top service.

Goede fijne garage Versteegen met zeer goede service.

Fijne eerlijke garage

Makkelijk n afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt. Vriendelijk personeel wat even belt als de auto klaar is en vertelt wat er gedaan is bij t ophalen

Heel prettig en goed. Fijn geholpen

Goed geholpen met het maken van een keuze. Ook fijn dat we al direct verschillende auto's mochten uitproberen. Goede service en kwaliteit.

Snel en accuraat

Mijn auto 's morgens om 8.00 uur gebracht voor de APK keuring en tevens het geven van een onderhoudsbeurt. Al na 3.00 uur een belletje dat ik de auto weer kon ophalen. Zeer tevreden over de geleverde service.

Goede service en klantvriendelijk

Na de proefrit wordt alles doorgesproken wat er aan mankeert en alles wordt gedaan. De service is goed, als er klachten wordt alles gedaan.

Snelle dienstverlening

Na aflevering van de auto directe hulp bij kleine reparatie

Heel fijn geholpen

Vriendelijke mensen, goed advies en ongedwongen sfeer.

Vloeiende deal.

Eenmaal aangekomen werden we verwelkomt door een meneer. Na een tijdje rondkijken vonden we de auto die we wilden. Na alle papieren in te vullen bood hij zelfs aan om ons op te halen die dag omdat we zo ver woonden

Vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Zeer goede service en vriendelijke behandeling.

Zeer professioneel geholpen , bekwaam en vriendelijk.

Prima in pro actief mee denken

Komen de afspraken na.

Top service

Tijdens het uitzoeken van mijn eerste eigen autootje kreeg ik erg goed en vooral ook eerlijk advies. Er werd echt naar mij geluisterd waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Er werd zelfs aangeboden om te helpen met het verzekeren van mijn auto. Daarnaast krijg je bij Versteegen auto's topservice. Toen ik met mijn oma haar auto een lekke band had hebben ze hem bij de garage met 20 minuutjes gemaakt en kon ik de dag erna gewoon met de auto naar werk. Kortom top service en goede persoonlijke aandacht voor de klant.

Top autobedrijf, goede adviezen, goed geïnformeerd, mooie auto's. Mensen met ervaring!

Zijn duidelijk met afspraken zowel aan telefoon en Balie

Mijn ervaring is al jaren prettig zoals je het wil hebben.

Goede service en kwaliteit

Doen wat is afgesproken