prima service

Voldoen aan de verwachtingen in alle opzichtyen.

Betrouwbaar contact.

Sympathiek contact met Sven. Uiteindelijk een Mini Clubman gekocht.

boven verwachting uitvoeren van werkzaamheden.

wat roest verwijderen en spuiten werd bijna een restauratie klus welke bijzonder goed is uitgevoerd

Hulpvaardig en kundig

Servicegericht

Goede communicatie en goede service

Altijd goed bij Versteegen!!

Vriendelijke, leuke en enthousiaste mensen. Duidelijke uitleg van wat er is gedaan.

TOP!!

Een jaar geleden een auto bij het bedrijf gekocht. Een paar maanden geleden gebleken dat het rubber van de voorruit steeds los liet. Afspraak gemaakt en een helemaal nieuwe voorruit geplaatst, Daarnaast had ik een probleem met een langzaam leeglopende band. Dat is ook voor mij hersteld. Allemaal gratis!!!

Al 2 jaar meer dan uitstekend

Klantgericht, denken altijd mee in oplossingen, zeer nette prijzen voor onderhoud, vriendelijk, nuchter, realistisch. Geen verrassingen.

Prima service, snel verholpen en vervangende auto.

prettig en eerlijk

Goed ontvangen met uiteraard koffie. Deskundig advies over de auto. Voordelen en nadelen besproken. Groot aanbod tegen fatsoenlijke prijzen. Deden mij het beste aanbod en kan mijn mooie Qashqai automaat zaterdag ophalen.Kleine butsjes en krasjes worden nog netjes weggewerkt. Afleverpakket prima om erbij te nemen.

Zeer goed autobedrijf!!

Zoals altijd vriendelijk personeel. Alles in goed overleg. Uitstekend en snel geholpen.

Supper

Erg vriendelijke mensen

Topbedrijf. Geen moeite te veel.

Even wat extra service is geen probleem. Ik kom er al jaren naar tevredenheid.

Zo'n snelle,goede en ongecompliceerde afwikkeling bij onze autokoop.

Wij komen uit de buurt van Maastricht en hebben de aankoop van de nieuwe en overgave van onze oude auto binnen een 3/4 dag kunnen regelen. Op donderdagmiddag de 1e keer gebeld en op vrijdagochtend de nieuwe opgehaald. Alle papieren klaar en de auto in een uitstekende staat gekregen en onze oude goed kunnen inruilen. Dat heeft ons dus een rit op en neer bespaard. Dank jullie wel.

Top service

Snel en goed geholpen, voor een hele schappelijke prijs. Geen verassingen achteraf. Hele fijne garage

uitstekend

Snel geholpen ,Goed werk geleverd

Goede service.

zeer tevreden

mijn koppeling was kapot en ik heb nog nooit eerder zo iets mee gemaakt dus vloog gelijk in de stress omdat ik niet wist wat ik moest doen, gelukkig vond ik deze garage online en kon ik zo wat alles regelen via de mail, van het ophalen van mijn auto tot aan de reparatie. Ben ook erg blij met het eind resultaat :)

TOPservice!

Na de APK wordt je auto gewassen, dat is service!

Vakkundig en klantvriendelijk

Vakkundige werknemers en een klantvriendelijke bejegening. Ik reis graag vanuit Den Haag naar Zoeterwoude voor de kwaliteit van onderhoud en service die door Versteegen Auto's wordt verleend.

Adequaat, prettige sfeer, kundige monteurs.

Een prettig familie bedrijf dat je altijd helpt als de nood aan de man is en waar goede monteurs werken.

Uitstekende service en communicatie

Goede communicatie, proberen altijd oplossingsgericht te zijn en mee te denken.

Al jarenlang een prima ervaring

Goede service, betrouwbaar en altijd een advies die klantgericht is.

Vakkundig bedrijf met uitstekende service….

Perfecte service

Perfecte service, goede monteurs, snel geholpen, zeer schappelijke prijzen en nog aardige mensen ook! Kortom een uitstekend bedrijf om je auto te laten onderhouden en laten repareren.

Europaweg 1

2381GR Zoeterwoude