Vriendelijk en eerlijk

Sven Rodenburg heeft ons voorzien van een eerlijk advies en ons aan een prachtige auto geholpen. Sven en zijn collega's zijn vriendelijk, maken graag een praatje en zijn werkelijk schatjes in hun omgang met de verstandelijk beperkten die maar wat graag in hun winkels de auto's komen bewonderen. Iedereen is lekker down-to-earth, geen vervelende verkooppraatjes of opdringerig advies. Prima plek om een auto te kopen dus!

Snel en heel goed geholpen

De service was uitstekend

goede service

altijd correct, altijd snel inhoudelijke mails worden niet beantwoord

Top service, aardig personeel!

Mijn man koopt al jaren zijn auto’s bij Versteegen. Nu zelf ook een auto gekocht, waar ik super blij mee ben. Ze luisteren goed naar je wensen en werken erg zorgvuldig! Iedereen is vriendelijk & professioneel! Ik zou Versteegen zeker aanraden!

Altijd betrouwbare service and information. Er is altijd wel een leen auto of leen fiets beschikbaar

Fijne mensen met goede service!

Vriendelijke en professionele aanpak

We waren op zoek naar 1 specifieke auto. De website gaf daarvoor voldoende informatie. Bij ons bezoek zijn we plezierig en professioneel te woord gestaan. Er is serieuze aandacht voor de klant, met genoeg ruimte en tijd voor vragen en opmerkingen. Ook aan de financiële kant een realistische en heldere afwikkeling. Kortom een autoverkoper die een prima gevoel achterlaat.

Prima geholpen ..

...en er worden nog wat aanvullende zaken en onderdelen voor me geregeld.

Vriendelijke en kundige mensen

Het is een bedrijf dat je kent en zeer vriendelijk is Je wordt geholpen door kundige mensen.

Vakkundig,vertrouwd en klantvriendelijk

Al jaren klant en tot volle tevredenheid

Goed contact en snel eens over de prijs

Zou een ander aanraden om te gaan kjken

Echt een vakgarage!

Goede communicatie en service.

Werkzaamheden aan de auto zijn snel en adequaat uitgevoerd.

Zie boven.

Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd.

Bekwaam, vriendelijk en servicegericht vaklui

Zeer vriendelijk en betrouwbaar personeel. Service gericht. Met plezier bij hun een mooie auto gekocht

Veilig de weg op is hun motto!

Altijd overleg over wat er moet gebeuren. Als het tussentijds anders loopt bellen ze. Denken mee over de beste oplossing. Prettig in contact en communicatie. Wij hebben vertrouwen in de medewerkers.

Altijd dat stukje extra

Raammechanisme vervangen. Was vergeten te zeggen dat het bedieningsmechanisme los zat. Deze zat zonder te vragen weer netjes vast.

Vriendelijk, behulpzaam en niet opdringerig

Er werd uitgebreid tijd genomen met aandacht en respect voor onze wensen

Had ‘n lekke band en had m’n auto nodig Gelukkig zei marcel dat het misschien wel even tussen door kon En inderdaad binnen ‘n paar uur was m’n band gemaakt Toppie Marcel

Prettige mensen goed geholpen en prima service.

Prettige mensen goed geholpen en prima service.

Prima service en meedenken.

Goede adviezen, meedenken met de klantvraag om deze goed helder te krijgen. Transparante prijsstelling. Waar voor je geld.

Service ten top

Verkoper was meedenkend met de persoonlijke wensen en ging above and beyond. Top service en transparant.

Europaweg 1

2381GR Zoeterwoude