Goed geholpen

Uitstekende after sales service.

De garantiebeurt (normaal bij Ford) is kosteloos uitgevoerd. Auto was zelfs netjes gewassen. Dat noem ik uitstekende after sales service!

Heerlijk bedrijf met eerlijke oprechte verkopers

Dank jullie voor goede en warme ontvangst en verkoop

als vanouds!

'In een dorp kan ik mij geen slechte naam veroorloven'. Ik citeer Pieter Versteegen bij m'n eerste kennismaking, ook alweer bijna z'n veertig jaar geleden. En bij onderhoudsbeurten of bij de aanschaf van een nieuwe auto, mijn vertrouwen is nooit beschaamd: een eerlijk bedrijf!

Al enige jaren erg tevreden|

Keurige en fijne zaak met uitstraling. Word attent en vriendelijk geholpen. Ga zo door| Chapeau|

Zeer klantvriendelijk

Je wordt al altijd deskundig en plezierig geholpen. Men denkt met je mee en is duidelijk over het maken van bepaalde afspraken.

Zeer vriendelijk geholpen

Mijn auto maakte een raar geluid. Ik mocht meteen langskomen. Ter plekke ook fijn geholpen. Vriendelijke medewerkers

meedenkend proffesioneel eerllijkheid

ik kom graag bij deze garage ze zijn vrouwvriendelijk eerlijk en erg proffesioneel je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan zijn hele lieve mensen die het bedrijf runnen als service wordt je auto ook nog door de wassstraat gedaan je kan een leenfiets meekrijgen en anders word je naar huis gebracht

Alles tip top verzorgt

Goed geholpen!

Ik ben goed geïnformeerd & geholpen! Zeker een aanrader.

Correct en reaparaties altijd na overleg en bieden van alternatief.

Zeer deskundig team dat meedenkt over reparatie opties.

Prima geholpen

Met de aanschaf van onze auto een jaar geleden prima geholpen en de onderhoudsbeurt is ook goed gedaan. Fijn bedrijf!

De ervaring met Versteegen Auto's komt uit de periode dat mijn leasauto daar kwam voor de bandenwissel. Goed georganiseerd, fijne mensen. Toen ik het moment kwam dat ik voor mezelf zou gaan beginnen ben ik daar voor een auto gaan kijken. En ik ben er prima geslaagd.

Professionele en betrouwbare zaak

Zoals eerder daar ook nu goed en snel geholpen. Dit keer aan schade door gladheid. Ze hebben alles met de verzekering afgehandeld, geen omkijken naar.

Klantvriendelijk

Ik ben heel correct geholpen, en ik ben dus een tevreden klant

goede service

aardige mensen, alles goed en snel geregeld. aanrader.

Topbedrijf

Ook voor kleine reparaties tussendoor altijd beschikbaar!

Eerlijk en klantvriendelijk

Wij hebben onze auto gekocht bij Versteegen en bij aankomst al hartelijk ontvangen. Vervolgens snel, goed en kundig geholpen.

goed en te vertrouwen,eerlijk

Min ervaring is dat ik altijd erg te vrede en over jullie ,voelt vertrouwd en zij n eerlijk en zorgen dat ik weer veilig over de weg kan . hoop dat dit nog veel jaren kan blijven komen bij jullie PS de koffie is lekker, ook fijn als je zit te wachten als jullie druk bezig zijn . mvgr Ria v d kerkhof

Helemaal goed!

Prima service, ook prima aankoop gedaan zonder klachten

Goede toelichting

Wordt heel vriendelijk geholpen en goede service

Prima garage!

Wordt hier altijd goed geholpen! Dat is al zo vanaf de aanschaf van mijn auto. Vriendelijke mensen, duidelijke toelichting over het onderhoud en de rekening. Goede service met een beetje normale tarieven!

Uitstekend!

Vriendelijke mensen die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Top!

was uitstekend

vanaf moment binnenkomen heel goed gevoel. prima uitleg gehad, en totaal geen opdringerigheid.

Europaweg 1

2381GR Zoeterwoude