Gewoon transparante service zonder fratsen!

Er wordt helder met de klant overlegd over de aanschaf van een occasionauto zonder bijkomende verrassingen.

Prima service en deskundig advies

Prettige ontvangst en deskundig

Vrijblijvend en ongedwongen

Echt familiebedrijf zonder poespas. Fijn geholpen en daardoor voor de bijl met de aanschaf van een andere auto. Succes en goede zaken voor de toekomst

Goede service!

Goed contact, juiste service en professioneel!

Goed geholpen en heel blij met de aankoop

Goed geholpen

Prima geregeld houden zo.

Goed zo.

Prettige en eerlijke verkoper van auto’s

Prettige en eerlijke verkoper van auto’s

Goede ervaring met het onderhoud van de auto

Elke keer dat ik bij Versteegen mijn auto laat onderhouden heb ik het vertrouwen dat dit door vakmensen wordt gedaan. De mensen van werkplaats zijn makkelijk te bereiken en geven goede informatie over de duur en de kosten van het onderhoud. Dit is tot nu toe altijd value for money geweest.

Zeer goede service

Altijd heel prima geholpen met in en verkoop van mijn auto’s

vlot en deskundig

dichtbij en prettig in de omgang

Versteegen Auto's heeft ons onze droomauto "gegeven".

Wij wilden onze auto inruilen omdat wij, als lange mensen, op zoeken waren naar wat meer ruimte. Zeker met ons kleine mannetje. Er werd naar ons geluisterd en het één en ander uitgelegd. Sven heeft ons super goed geholpen en al heel snel kwamen wij eigenlijk tot een mooie inruil voor een prachtige auto. Goede service, klantvriendelijk, eerlijk, oprecht en in de toekomst zullen wij zeker, als dat nodig is, terug komen bij Versteegen Auto's. Maar nu gaan wij eerst genieten van onze mooie nieuwe bolide.

Heel goed.....

De auto zou geladen zijn, maar dat was niet zo..... beetje jammer. De laadkabels lagen los in de kofferruimte..... beetje jammer... Verder ben ik zeer tevreden met de auto en met de afhandeling van (ver)koop.....

Erg klantvriendelijk en een goede service. Bedankt Sven!

Uitstekende service

Prima garage.

Top garage!

deskundig, goed werk, uitstekende service, persoonlijk, betrouwbaar

Je wordt op een zeer vriendelijke manier te woord gestaan en prettig geholpen.

Je word er heel goed geholpen

Mijn ervaring is heel goed.Als je wat heb kun je altijd bij ze terecht

Top bedrijf. Deskundige, zeer vriendelijk personeel..

Zie boven.

Top service !

Super goed geholpen ondanks er eigenlijk geen tijd was. Ik stond met auto pech en dit was de dichtstbijzijnde garage. Leen auto mee gekregen en dezelfde dag was mijn auto weer gemaakt, heel fijn!

Topzaak!

Goede en snelle service

Uitstekende en vriendelijke service

Uitstekende en vriendelijke service

Beste service

Beste service waar ik graag voor terugkom

Goede service en ruime keuze.

Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden over de goede service.

Duidelijk en vriendelijk

Al onze derde auto gekocht, weer goed

Europaweg 1

2381GR Zoeterwoude