Zeer behulpzaam en vriendelijk. Gaan zeker terug als we voor een andere auto gaan kijken
ik kom al jaren bij dit autobedrijf is een goed en betrouwbaar bedrijf deskundigheid en kwaliteit is goed ps ik hoop er nog jaren de komen gr toine
Uitstekende service, erg klantvriendelijk. Eerlijk oordeel,ik adviseer iedereen bij dit bedrijf te gaan kijken.
Goede ervaringen !
mooi bedrijf met de beste klantvriendelijkheid. ik beveel dit autobedrijf bij iedereen aan die opzoek is naar een gebruikte auto.
Vriendelijk, gastvrij, eerlijk advies. Keurige showroom, zag er allemaal piekfijn uit.
Nette service zelf als je zomaar binnen komt.
Ik heb diverse auto\'s en bedrijven bezocht maar ben nergens zo netjes en correct geholpen als bij vermeulen. Ik ben ook blij met mijn nieuwe auto en alles is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Compliment voor alle medewerkers van vermeulen. 3x een 10 !!
Klantvriendelijk,goeie service,en ze denken met je mee.
Op vrijdag 12 oktober 2012 mijn auto opgehaald. Een Opel Vectra DTI SW uit 2004. De Opel is keurig netjes en conform alle afspraken tot in detail afgeleverd. Zelfs een kleine beschadiging in de hemel is gerepareerd. Mijn complimenten dit verdient een dikke pluim.
Aankoop van een occasion op 5 oktober 2012. Niet opdringerig, meerdere proefritten en goed kunnen onderhandelen. Hoe de service en garantie afhandelingen plaats vinden en of de auto wordt afgeleverd conform afspraak zal nog moeten blijken. Maar hier heb ik alle vertrouwen in. Al met al heeft het bedrijf een goede en betrouwbare indruk bij mij achter gelaten. Wordt vervolgd.
Zeer bedreven mensen met verstand van zaken waar je op een eerlijke manier behandeld wordt.
Prima bedrijf, goed overleg en prima services
Mijn ervaring met autobedrijf Vermeulen is dat ik een garage gevonden heb die hun afspraken nakomen En die niet moeilijk gaan doen als je een auto hebt gekocht om die even in De Bilt op te gaan halen om hem in de garantie tijd volgens afspraak te repareren Gewoon toppie Groetjes Ton Vromans
prima, goed, vriendelijk en vaak toch snel gepiept. Auto mooi gewassen na een reparatie dus prima bedrijf.
Breng mijn auto, die van mijn vader en vriendin naar Vermeulen. Zeer tevreden over de perfecte service en deskundigheid! Blijf hier ook zeker komen en kopen!
Vriendelijk, gastvrij. wij voelden ons welkom. Ze stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden. wij werden vlot geholpen.
Dit is een fantastisch bedrijf, eerlijk, oprecht en nooit is iets te veel gevraagd. trix verspeek
Schoolstraat 24
5124RM Molenschot