Voor de eerste keer de meriva in onderhoudsbeurt en wisseling winterbanden. Klantvriendelijkheid en vak-kennis staan hier hoog in het vaandel. Ervaringen met bedrijf Vermeulen zijn uitstekend!
Prima bedrijf, deskundig, no-nonsense. Niet altijd de occasion die ik zoek.
Prima bedrijf, goede service, no-nonsense. Jammer dat het bedrijf niet altijd de occasion heeft staan die ik zoek!
Vertrouwd, eerlijk, denken met je mee.
Al 24 jaar goed; goede service, altijd gratis leenauto. Wordt altijd netjes vooraf opgebeld wat de kosten zijn voor eventuele reparaties en er wordt meegedacht om de kosten te beperken. Ben je op zoek naar een andere auto die ze zelf niet hebben staan, regelen ze de desbetreffende auto op korte termijn zodat je de auto toch bij hen kan kopen met bovag garantie en eventueel je oude auto in kan ruilen tegen een zeer schappelijke prijs.
Goede service vriendelijk ontvangen snelle afhandeling van mijn klacht altijd een leenauto.
Goed en flexible autobedrijf. Altijd bereikbaar voor advise en een geode service!
Een bijzonder vriendelijk en bekwaam autobedrijf.
bij vermeulen lopen ze niet te zeulen. ga je auto maar halen. hoef je niet gelijk te betalen.
Aankoop auto en eerste onderhoud auto. Tijdens beide contacten prettige sfeer en professionele uitstraling. De formele en informele sfeer is wat ik zoek in het contact met mijn garage. Fijn dat dit kan.
Prima uitleg van auto gekregen,meteen met plezier achter het stuur.
tot nu toe altijd goeie ervaringen gehad met dit bedrijf
Bij garage Vermeulen voel ik mij thuis. Word daar goed en correct geholpen. Blijf er dan zolang ik auto mag blijven rijden. Toon van Overveld.
Prima snelle service voor kleine actie (Olie bijvullen)
Heel goed
Altijd tijd, klantvriendelijk, je wordt altijd direct geholpen en oplossingsgericht werken.
Auto is heel erg netjes afgeleverd. Ben er blij mee.
Zeer goed zaken mee gedaan top service.
Ervaringen waren goed bij aankoop auto. Ik vond het wel jammer dat de aflevering van de auto erg snel ging. Het is mijn 1e autootje, dus voor mij wel bijzonder en er waren op het moment van afhalen geen andere mensen in de showroom. Dat vond ik een beetje jammer. Ik zag later ook pas dat er, waarschijnlijk als kado, een paraplu in de kofferbak lag. Verder was alles oke.
Al vanaf de eerste auto in 1998 vaste klant, TOP service!
Bij problemen altijd snel langskomen voor een gepaste oplossing !!
Schoolstraat 24
5124RM Molenschot
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen