Gewoon goed.
Bij aankomst auto te kopen voelde het meteen GOED. ALLRS PERFECT AFGEHANDELT EN NU . REED IK HEERLIJK I MN OPEL KARL
Via internet op een mooie Volvo occasion afgekomen. Zonder afspraak was het mogelijk om een proefrit te maken, geen gladde verkooppraatjes. ''Hier heb je de sleutel en neem je tijd'' We hebben besloten de auto te kopen inclusief aflever pakket en de verkoper zou dan alles in orde maken. Een week later de auto opgehaald, alles zoals afgesproken netjes in orde (grote beurt, storing verholpen, distributieriem, poetsen) en werden verrast met een set nieuwe all season banden! Na een week merkte ik dat er een raar geluid uit een luidspreker kwam, hierover heb ik gemaild en dit valt binnen garantie '' geen probleem, maak een afspraak met de werkplaats en we maken het in orde'' Dus binnenkort ga ik terug om dit te laten verhelpen en heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt. Verder de markt nog eens goed bekeken en tot de conclusie gekomen dat we een eerlijke prijs hebben betaald voor onze occasion. Ik ben blij dat ik bij Vermeulen terecht gekomen ben en zal hier ook in onderhoud gaan okal is het niet bij de deur.
Kom er al jaren, omdat men kundig is. Men laat altijd weten wat er aan je auto gedaan moet worden en wat de kosten zijn. Nooit verassingen hierover.
Enorm goed geholpen met informatie en aankoop!!!
Gewoon goed geholpen, geen hijgende verkoper achter je aan. prima.
Een fijne autobedrijf met goede auto's en goede service.
Nette zaak, vriendelijke mensen. Namen contact op toen het langer ging duren voordat de auto klaar was.
Maakt tijd om je van dienst te zijn, help je om een auto na jou wensen te zoeken.
Een tweedehands Peugeot gekocht, zeer tevreden van. Goede service, vlotte verkoop.
Die dag was ik bij al bij twee garagebedrijven geweest. Bij de eerste had ik een goed gevoel, maar uiteindelijk niet de auto die ik wilde. Bij de tweede had ik een slecht gevoel, terwijl ik verwacht had daar te slagen. Bij Vermeulen trof ik een gerenommeerd bedrijf, dat al 50 jaar bestaat, goede klantreviews had, dichtbij huis was én de auto had staan waarvan ik dacht; 'die wordt het!'. Ze hadden hem zelfs in de 20 minuten nadat ik ze telefonisch had gesproken en aankwam nog even gewassen, want hij was een beetje stoffig.
Eerste keer bij Vermeulen geweest en goed en serieus en betrouwbaar
Betrouwbaar autobedrijf, goede service, en een vriendelijk team.
Tot nu toe ben ik tevreden over mijn eerste ervaringen met Autobedrijf Vermeulen. Het is een bedrijf waar je nog op een normale manier ontvangen wordt en zaken kunt doen.
fijn , we zochten een kleinere garage zodat we wat persoonlijker geholpen kunnen worden.
Fijne garage, vriendelijke en goed geholpen bij aankoop occasion. Lakschade werd zeer schappelijk door de garage over gespoten en voor een klein prijsje mogelijkheid om meteen 4 seizoenen banden erop te leggen. De auto werd keurig opgeleverd. Zeer tevreden.
Prima garage met goede services.
Heel blij met mijn 2e hands aankoop. Vriendelijk personeel. Er bleek na aankoop een klein probleempje. Dat was minder maar is wel direct goed verholpen.
vlotte fijne service
Deze mensen hebben verstand van auto's en mensen. Altijd vriendelijk, behulpzaam en duidelijk ook als zaken niet kunnen.
Wij zijn al vele jaren vaste klant en onze kinderen inmiddels ook. Reparaties worden altijd netjes uitgevoerd door kundig personeel met vooraf duidelijke prijsopgave. Ook voor kleine onverwachte mankementen wordt altijd even tijd gemaakt. Bij aankoop van een (nieuwe) auto wordt goed naar onze wensen geluisterd.
De door ons gekochte Opel Corsa is perfect afgeleverd. Bevalt ons zeer goed.
Vriendelijk en behulpzaam personeel, nemen de tijd, komen afspraken na. Ik ben blij met onze aankoop. Ik zou deze garage zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en prettige auto-koopervaring.
Een hele goede service en klant vriendelijkheid.
Schoolstraat 24
5124RM Molenschot