Vriendelijke service, auto goed verzorgd afgeleverd.
Zie regel hierboven.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 591 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews benadrukken consistent vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare service. Klanten waarderen eerlijke adviezen, redelijke prijzen en hoogwaardige afwerking. Over het algemeen wordt de ervaring omschreven als professioneel, klantgericht en betrouwbaar.
Zie regel hierboven.
25 September 2026
Henri
Rosmalen
Mick heeft ons geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe occasion en inruil van onze oude auto, dit doet hij erg netjes. Gaf een nette prijs terug en gaf een nette service bij het afleveren van onze occasion. Beveelde ook netjes een verzekering aan die de garantie verlengde van onze nieuwe occasion, echt heel netjes. Ook was de auto echt tot in de puntjes gepoetst en rijklaar gemaakt, alles uitgevoerd wat hij beloofd had, echt alle lof voor Mick.
21 September 2026
Roy
Bergeijk
4 maanden geleden kocht ik hier een mooie tweedehands auto. Afgelopen week zag ik bij mijn voorbanden die praktisch nieuw waren bij aanschaf, diverse scheurtjes verschijnen. Vanwege onze veiligheid nam ik contact op met Marcel (Directeur) van Verbruggen. Nadat hij de banden had bekeken zei hij dat hij de banden kosteloos zou vernieuwen. Dit ondanks het feit of het wel of niet onder de garantie viel. Nu had ik al vele zeer positieve verhalen gehoord over dit garagebedrijf, maar nu ondervond ikzelf deze geweldige service. Waarvoor dank Marcel.
9 September 2026
Ronald
Eersel
9 September 2026
Ronald
Eersel
goede uit leg we zijn ook goed geholpen met het papier werk onze dank daar voor
7 September 2026
Henricus
oirschot
7 September 2026
Gerard
Oirschot
Als we een andere auto kopen dan altijd bij autobedrijf Verbruggen. Ze zijn altijd eerlijk en geven goed advies. Ook altijd een top service.
23 August 2026
Arno en Sandra
Best
Ik word heel netjes te woord gestaan .Ze doen regelmatig dingen tussen door als ik het vraag .hele nette monteurs .
22 August 2026
Monique
Prima eerste indruk
20 August 2026
Jack
Oirschot
Mijn autoruitschade hersteld! Autobedrijf verbruggen werkt vanuit vriendelijkheid en behulpzaamheid. Zijn betrokken, laagdrempelig en denken mee. We komen er al jaren met alle vertrouwen
17 August 2026
Rian
Best
Een garage die ik iedereen kan aanraden.
10 August 2026
Toon
Middelbeers
Prima communicatie, tussentijds contact gehad, alles conform afspraak....en dat al jaar in jaar uit!
3 August 2026
Ad
Oirschot
Een goede zeer vriendelijke en eerlijke ervaring. Ze hebben kennis van auto's en eerlijke onderhandelingen.
1 August 2026
Vincent
Hapert
Mick was een hel kundige en prettige verkoper. Normaal gezien heb ik een natuurlijke aversie tegen auto verkopers. Maar de deskundige en ongedwongen sfeer niet hoogdravend in een pak deed me heel goed. Dank voor hún klantvriendelijkheid. Zeer aan te bevelen.
27 July 2026
Hein
Oirschot
Het omschreven probleem wordt meteen erkend en een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Half weg die volgende dag is het weer gemaakt. Top.
18 July 2026
Riny
Oirschot
Onze accu stond leeg. We kregen voor een dag een lader mee voor het geval de bus stil kwam te staan. Zonder kosten. Dat is toch echt een geweldige service!
17 July 2026
Louis en Lizette
Oirschot
Het maken van een afspraak was niet moeilijk en de beschikbaarheid was goed. Ook de behandeling is prima verlopen.
10 July 2026
Leo en Thea
Oirschot
Vriendelijk en behulpzaam personeel, duidelijke communicatie en altijd het gevoel dat ze eerlijk en transparant zijn. Ik ben hier altijd goed geholpen. Zeker een aanrader!
6 July 2026
Goede service, vriendelijk personeel
2 July 2026
Claudia
Oirschot
Gevarieerd aanbod met de nadruk op Japanse auto's
22 June 2026
Christian
Beek en Donk
Zeer klantvriendelijk en goede service.
12 June 2026
Hanneke
Best
Altijd goed geholpen en denken met je mee
7 June 2026
Astrid
Oirschot
Vond het gemoedelijk duidelijkheid en klantvriendelijkheid.
3 June 2026
Theo