Enthousiast en klantvriendelijk

Hier een auto zien staan, op internet, die ik zocht. Verkoper Mick van de Wal was enthousiast en gaf goede voorlichting. Ook doe inruilprijs was goed, dus de koop was snel gesloten. Een prachtige Toyota yaris cross vervoert ons nu comfortabel. Wij kunnen deze garage van harte aanbevelen!!

Een vertrouwd en professioneel adres

Ik kom al vele jaren met veel plezier bij Autobedrijf Verbruggen. De benadering van de eigenaar en de medewerkers is altijd vriendelijk en toegankelijk. Men levert prima werk en denkt mee. Kortom: een aanrader!

klantgericht

Hebben sinds korte beide auto's in onderhoud. Nemen alle tijd voor het geven van duidelijke en goede uitleg. Ze denken met je mee. Wij zijn erg tevreden over dit autobedrijf. Prettige sfeer.

Fantastisch geholpen door het fijne team!

Fantastisch geholpen door het fijne team en je wordt keurig op de hoogte gehouden.

Goede ervaring

Fijne ervaring

Ik heb een occasion gekocht. De verkoper heeft mij goed advies gegeven en we hebben in een prettige sfeer kunnen onderhandelen over de inruilprijs van mijn vorige auto. Ik heb de indruk dat hij eerlijk en open was in alles wat er besproken is.

Al jaren klant

Heel tevreden klant hier. De mannen zijn zeer behulpzaam en betrouwbaar.

Plezierig en zakelijk contact

Goede service, overleggen goed

Prima garage met prima service.

Zijn heel duidelijk wat er moet gebeuren. Kreeg jaar van tevoren al te horen dat het jaar eronder banden vervangen moesten worden. Dan weet je al waar je aan toe bent.

Fijne garage

Wordt altijd prima geholpen. Wat niet nodig is wordt niet gedaan. Fijne mensen, goede service ! Blij mee

Goede service zonder omhaal

Positieve ervaring bij onderhoud en aankoop

Uitstekende service

Zeer klantvriendelijke benadering, goede service en volgens afspraak geholpen.

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de service Ben erg goed geholpen En ook erg blij met mijn auto

Koop prima verlopen.

Prima bedrijf, beste verkoper die Mick

Zeer content

goede service, duidelijke toelichting onderhoud en factuur, vriendelijk te woord gestaan

Vriendelijk en perfecte service

Altijd goede service en persoonlijke aandacht

Top service

Bij een aankoop auto goed geinformeerd. Auto is heel netjes afgeleverd. Ondanks de afstand overweeg ik toch het onderhoud en apk van mijn auto ook bij verbruggen te laten uitvoeren. Voelt heel betrouwbaar.

Super staan altijd klaar

Heel fijn bedrijf

Prettige aankoop

Prima geholpen

Goede service, vlakbij, vriendelijk.

Netjes geholpen

Vriendelijk, informatief, eerlijk, goede service.

Heel erg goed.

Nette auto’s en goed geholpen

We zijn ontzettend goed geholpen door Mick. Een eerlijke en duidelijke uitleg. De auto is snel en netjes afgeleverd. Mooie en nette auto’s in de showroom. Verschillende prijsklassen beschikbaar. Al bij al een fijne garage. En nogmaals de complimenten aan Mick!

Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam

Ze staan altijd voor je klaar

De Stad 6 A

5688NX Oirschot