versnellingsbak revisie .bak blijft geluid maken na dure revisie monteur zegt hij is wel een stuk minder luidruchtig. probleem dus niet opgelost.Voor grote reparaties moet je dus niet naar Venderbosch
Beste heer Ter Maat, Hartelijk dank voor uw review. Elke review is waardevol voor ons. Zoals u weet is de versnellingsbak niet door ons gereviseerd; dit is in overleg met u uitbesteed aan een specialist. Na uw vakantie gaf u aan dat de versnellingsbak nog geluid maakt, dat is natuurlijk niet goed. En daar moet door de specialist naar gekeken worden. Ik heb u aangegeven dat wij er graag zelf eerst naar kijken, misschien is het een kleinigheid. Indien nodig brengen wij de auto kosteloos naar het bedrijf waar hij gereviseerd is. Wij zullen er altijd alles aan doen, om het euvel te verhelpen. Dit heb ik ook met u besproken. Ik vind het daarom erg jammer dat u aangeeft: "Voor grote reparaties moet je dus niet naar Venderbosch" Ik nodig u graag uit om een afspraak met onze werkplaats te maken en uiteraard kosteloos gebruik te maken van vervangend vervoer. Ik hoor graag van u via 0314-631513 of [email protected] Luuk Hendriksen
top!
Tot tevredenheid tweedehands auto gekocht. 9 maanden later een onderhoudsbeurt met ruilauto en haal- en brengservice: prima.
Staan altijd klaar, altijd koffie en een vriendelijk woord! Een prima bedrijf die een luisterend oor heeft voor klanten en daar ook de tijd voor neemt!! Van harte aan te bevelen!!
Hele fijne mensen aan de balie, dit jaar een bagage koffer gehuurd. Snel, save en simpel
had de fietsendrager voor e-bikes defect werd zeer vriendelijk te woord gestaan en zeer goed geholpen nadat het defecte deel besteld was kwam de medewerker het zelfs thuis brengen en maken zodat ik niet nog een keer naar Halle hoefde te rijden goede service klasse bedankt
Professioneel en klantvriendelijk.
Goede ervaring met Venderbosch zowel privé als zakelijk. Deskundig bedrijf die de afspraken goed nakomt.
Soms zijn woorden niet nodig..
Zeer prettig geholpen, naderhand nog gebeld voor vervanging onderdeel waar over gesproken was, alleen voorbanden zelf wel slecht, was ons niet opgevallen tijdens het bekijken, hier hadden ze nog wel een paar nieuwe voorbanden op mogen leggen. (Ik weet uit ervaring dat dit door anderen soms wel gedaan word)
Distributieset van een vw t4 laten vervangen, goede prijs, top service. Er was een mankement aan een nieuw geplaatst onderdeel kort na het onderhoud, bus werd dezelfde dag opgehaald en een dag later weer kosteloos afgeleverd, kan niet anders zeggen dan top service!
Correcte en zeer nette behandeling.
Afspraak snel te regelen en ze doen geen onnodige onderhoudsacties.