Ik heb een hele mooie nette auto gekocht. Ze namen erg de tijd voor me en legde alles netjes en rustig uit hoe het allemaal in z\'n werk ging als ik de auto ging kopen maar ook toen ik hem gekocht had kreeg ik een duidelijke uitleg over de werking van de auto
Prima goed geholpen
venderbosch heel goed
zeer goede service, deskundig en een goede prijs.
Prima, winterbanden incl velgen werden snel en netjes onder de auto gezet.
Vlot geholpen. Goed personeel.
Bus in bruikleen gehad. Perfect alles volgens afspraak tegen een scherpe prijs en uitstekende klantservice! Voor iedereen een aanrader als je tijdelijk vervoer nodig hebt met meer ruimte. Luuk bedankt!!
Snelle service en denken mee met hun klant!
Netjes geholpen. Goede vakbekwame monteurs. Denken met je mee, niet alleen in hun voordeel maar ook uit het oogpunt van de klant.
je word altijd netjes en snel geholpen
Hier een nieuwe auto gekocht, Aardige mensen en een top service die je niet vaak meer meemaakt!
Reeds jaren ben ik een zeer tevreden klant. Bij Auto Venderbosch zijn ze kundig en flexible waar het om brengen/halen van de auto gaat en het uitvoeren van de werkzaamheden. Voor alles hebben ze een oplossing. Nooit verrassingen qua prijs en aanvullende kosten. Top bedrijf!
komt afspraken goed na, overlegt eerst voordat onvoorziene reparaties uitgevoerd moeten worden.
Ik kwam om te tanken. Werknemer had werkplaats al afgesloten. Hij zag dat mijn koplamp (R) kapot was, en zonder aarzelen opende hij de deur van de werkplaats en 5 minuten later was het gefikst.
Erg klantvriendelijk Prima auto gekocht