uitstekend
Goed.
onderhoud auto\'s en verwisselen winterbanden
Bedrijf denkt met je mee, uitstekende service, altijd vriendelijk. Nu mijn 2de auto hier gekocht (wat zeer plotseling kwam na een ongeval). Hebben me zeer goed bijgestaan. Auto hier ook in onderhoud, wat mij zeer goed bevalt. Kortom een top garage.
Goede ervaring, fijne bus.
Zeer fijn geholpen
heel goed
Betrouwbaar en prettige service. Heel vriendelijke nejegening
Mijn ervaring is,dat de problemen zeer netjes opgelost worden. De service is wat mij betreft zeer goed.. Ik ben blij dat ik dit bedrijf gevonden hebt.
Jammer dat de reparatie niet is geworden wat. Er beloofd was.
Goede service en heel duidelijk. Prima!!
Zeer deskundig en correct.
Top! Vriendelijk ,en een goede service. duidelijk en transparant wat de kosten betreft.
Erg klantvriendelijk en heel erg flexibel. Snelle en effectieve oplossing voor een schadegevalletje. Goed gedaan!
Klantvriendelijk, duidelijk in communicatie en prettig in de gesprekken. Voor een andere auto kom ik zeker terug.
Service is geweldig.
Uitstekende service! De auto is in topstaat afgeleverd!
Zeer goed!