Zeer prettige koopervaring gehad, ik kon zelfs op zondag terecht om mijn aankoop te bekijken. Ik ben zeer tevreden met de auto die ik gekocht heb.
Heel positief, qua service, klant vriendelijkheid.
Professioneel, klantvriendelijk en meedenkend. Een aanrader!
Correct bedrijf zowel afspraak als onderhoud aan de auto is goed.
Mijn Opel bus met een probleem gebracht. Werd netjes gebeld door iemand van de werkplaats die een diagnose had gesteld . Men heeft een onderdeel vervangen . Mijn bus loopt weer perfect
reden voor mijn bezoek aan dit autobedrijf was het plaatsen van een trekhaak aan mijn Mazda 3. Dit uitstekend gebeurd terwijl er toch wat bijzondere ingreep voor nodig was. Het werd goed doorgesproken van tevoren en de uitleg achteraf was prima. Het enthousiasme en vriendelijkheid van de over het geheel bezien was fijn om te zien.
Aanschaf Pioneer AVIC F980BT: goed advies, keurig ingebouwd
Prima service, ben telefonisch uitstekend geholpen.
Super blij met het aanschaffen van een nieuwe auto bij Auto Venderbosch in Halle.
Zeer tevreden over onze gekochte auto. Betrouwbare garage, prettige service en vakkundig personeel!
Prima bedrijf .
Erg vriendelijke en zeer deskundige behandeling !!! Zeer aan te bevelen ! Hier kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen
Ik had de uitlaat stuk en hing erg los onder. Kwam ook nog eens ongelegen uit. Kon er eigenlijk niet meer mee rijden. Door snelle actie van Venderbosch was het in een wip en een zucht geregeld. En kon ik weer verder rijden.
Prima service, leenauto beschikbaar en ook scherpe brandstof prijzen