Heel prettig netjes
Neemt de tijd voor je!
Prima bedrijf, uitstekende service, vriendelijk personeel en ook nog heerlijke koffie als je even moet wachten. Ik heb daar een Toyota corollla verso gekocht die wat gebreken vertoonde en alles is prima opgelost.
service gericht en hartelijk in de contacten. Compliment
komt professioneel over en men wil er graag wat voor doen. alleen verkoop geen auto die niet op slot kan. Alleen via een omweg. auto was laag budget maar niet echt goed voor de markt.
Zeer klantvriendelijk ! Nemen de tijd voor je ! In 1 woord: TOP !
Topservice bij afhandelen garantiegeval!
Zeer positief. Vriendelijk en gastvrij, het bedrijf ziet er verzorgd en goed georganiseerd uit en straalt gedrevenheid uit om de klant tevreden te stellen. Nemen ruim de tijd voor advies en aflevering.
Afgelopen week terug gekomen van vakantie. Tijdens de rit had ik de indruk dat het rijgedrag van mijn auto niet klopte. Vervolgens ben ik gaan stoppen om te kijken of ik iets kan herkennen. Bleek dat mijn voorste wiel heet was en er rook vanaf kwam. Zelf heb ik wenig/geen verstand van autos maar laat het nou zo zijn dat ik \'gelukkig\' op het terrein van Venderbosch heb geparkeerd. Dus even na binnen gelopen om te vragen of mij iemand kan helpen. Zeggende dat het reeds 16.50h was en zij om 17.00h gaan sluiten. Ik werd vriendelijk ontvangen door Luuk en ik moest mij maar niet druk om maken dat het al zo laat was. Mij werd een koffie aangeboden (lekker bakkie :)) en kon even wachten tot dat ze tijd hadden om te gaan kijken. Geen 5 minuten later stond mijn auto op de brug en is de remklauw los gehaald en gefixt zodat ik verder kon (moest namelijk nog 100Km rijden). Mijn vakantie was ondanks dit incident met behulp van Venderbosch alsnog een success. Ik kan niet anders zeggen dat dit nog echte service en klantgerichtheid met competentie is. Zeer vriendelijk. Ik kan Venderbosch alleen aanraden. En hierbij mijn dank aan het team. Top!!!
Een fijn autobedrijf waar ze persoonlijk de tijd voor je nemen en met je meedenken.
Goed ontvangst en goede service
VW Polo van Roel gekocht alles tot in de puntjes geregeld. Geweldig klant vriendelijk bedrijf.
Heel goed. Klant vriendelijk en attent.
super bedrijf, klantvriendelijk en meedenkend.
Een deskundig klantgericht bedrijf waarbij eerlijkheid voorop staat.
Niet netjes al de volgende dag de factuur in huis. Verder een 100% top bedrijf
Ze luisteren, helpen en leveren alles goed af.