Prettig bedrijf, fijne omgang, goede service.
Eerste contact is als goed en prettig ervaren.
Voor APK en onderhoud bij Venderbosch geweest. Weer een Goede service en de deskundigheid van de Monteur was weer top. Ook de Prijs was prima.
Vriendelijke mensen goeie service en vooral meedenkend
2017 mooie vw golf gekocht (occasion) bij Venderbosch in Halle, onlangs heeft de auto een onderhoudsbeurt en APK gehad. Je wordt er netjes en vriendelijk te woord gestaan.
Zeer goed en prettig
Betrouwbaar bedrijf, goede service en leuke, spontane medewerkers! Voor mij een reden om mijn auto hier in onderhoud te houden ook al moet ik er een uurtje voor rijden.
Prima kwaliteit. Onderhoud op maat.
Keurig, klant- en servicegericht, vriendelijk!
We zijn zeer tevreden over de aankoop van onze Peugeot. Luuk heeft ons prima geadviseerd, is zijn afspraken nagekomen en de auto top afgeleverd. Het geeft een vertrouwd gevoel.
Tot nu toe altijd goed.
Super service echt had vandaag onderweg pech knipperlicht zat nog amper vast voor aan mijn auto en ik moest nog ern stukje tot thuis. Legde uit hoe dat gebeurde en kreeg meteen hulp. Wat ik al zei super service. Gr Manuela
Snelle bezorging Volgende dag in huis
We hebben een Mitsubishi gekocht. We werden erg fijn geholpen. Later bleek er een probleem met de koppeling te zijn. Dit werd keurig en vakkundig opgelost. Een bedrijf dat service biedt met veel aandacht voor de klant.
Goed bedrijf waar je snel en deskundig wordt geholpen.
wij hebben de service en klantvriendelijk als zeer goed ervaren. Het geeft inderdaad niet uit in welk segment er een auto gekocht worden, je wordt gelijk behandeld. Hele prettige ervaring.